british check in işleminde pasaport numarasını hangı sekılde yazmalıyız bı kac kez denedım hata verdi................
british check in işleminde pasaport numarasını hangı sekılde yazmalıyız bı kac kez denedım hata verdi................
bi kaç sefer daha dene, birleşik yazmaya dikkat et...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
trv123456 şeklinde
bendede ööle 4-5 defa hata vermişti sonra en sonuncusunda bi daha girdim bu kez hata vermedi oldu sanırım şu şekilde girdim sonuncusunu trv123456 ama ilk girişimdede bööle girmiştim hata vermişti bi kaç kez değiştrdim ayrı yazdım falan en son denememde gen birleşik yazdım bu şekilde bu kes kabul etti bende anlamadm
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
tüm britishçilerin derdi şuanda koltuk seçimi umarım adam akıllı bi yer bulabiliriz vallahi sabah 8.55 te siteye hucum etcembakalm
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
delta iidirbirtek istanbuldan ilk çıkıştaki uçak hariç geri kalan tüm uçuşlarımda yerlerim belli
![]()
gecen sene de istanbul cıkısını sectirmemişlerdi air france da hava alanına erken giderseniz oradaki gorevli bu konuda yardımcı oluyor cam kenarı kapmısstık ama sadece 15 dakida sonrası bembeyaz bir bulut tarlası.Bu arda ben biletimi bu gunlerde alacagım tavsiyeniz var mı fiyat aralıgı falan.
uçağın kapı numarasına nerden bakıcam
illa check in yapmak gerekiyor mu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks