Arkadaşlar bir sorum olucak ben laptopumu da burdan götürücemm abd ye peki yanıan sırt çantası da alabilir miyim laptopu bagaja vermem...
Ondan bi soriimm dedimm
Firma DELTA
Arkadaşlar bir sorum olucak ben laptopumu da burdan götürücemm abd ye peki yanıan sırt çantası da alabilir miyim laptopu bagaja vermem...
Ondan bi soriimm dedimm
Firma DELTA
tabiki olabilir ki laptop cantasi yerine sirt cantasi daha kullanisli olur.
edit:yanlis anlamisim
hem laptop hemde sirt cantasi alabilirsin,ben donuste 2 tane laptop sirt cantasi sokmustum kabine bir tanesini de ayagimin onune almistim.
aynen kardes laptop cantasi+sirt cantasi ile binebilirsin ucaga
evet british airways'in sitesinde de öyle yazıyordu. Laptop case plus hand bag şeklinde diye...
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Arkadaşlar bişi sorcam. Amerika içi uçuşlarda bagajlar ücretliymiş galiba. mesela 1.bavul 15$ 2.bavul 25$ gibi bir şey hatırlıyorum. 3.bavul 100$ civarını buluyo. 23 kg'lik 2 bagaj hakkımdan sonra el bagajı da 3.bagaj olarak mı sayılacak?
arkadaslar ben yanima 2 laptop cantasi 1 de sirt cantasi alabilrmyim ..
log jam restaurants -----lake george, ny
ıkı laptop kastedıyorsan sırt cantana koyabılırsın onu.yoksa desktekı gorevlının gozune cok gorunebılırr
Peki.
zaten sen ıstesende bagaja almıyorlar elektronık cıhazları )
peki 1 laptop bir sırt birde normal kol cantamı alsam el bagajı oalrak sadece..olur mu
GüLümSe GüL GüNeŞee
evet gecersın ama cok buyuk ve agır olmamasına dıkkat et...
anaa taa ne zaman yazmisim ben bunu evet delta ile donmustum gecen yil. ama bu elinize alacaginiz bagajlarin koltuk altina veya o ustteki kabinlere sigiyo olmasina dikkat etmek lazim. amerika ici ucusumda elime aldigim bagajlardan birini ust kabine sigdiramadim. benim beceriksizligim oldu biraz gerci o. koltuk altina da uzun geldi, birazi disarda kaldi. hostes check-inden gecmedin mi tekrar gec mi o tarz seyler deyince odum koptu. en sonunda ust bagaja zar zor sgdirdik. o kucuk ucaklar cok skintili ya :S
Konu cell tarafından (17-10-2010 Saat 07:04 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks