Work and Travel
Toplam 193 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Öğrencilerine Harçsız Pasaport

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sir_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğrenci işlerine dilekçe yazıcaksın ve dilekçenin yanında work and travel şirketine verdiğin para karşılığı aldığın makbuzu vericeksin 2-3 gün içinde de sana harçsız pasaport istediğine dair bir kağıt vericekler onu emniyete kimliğinle ve 4 adet resminle beraber götürüp 2-3 gün içinde pasaportunu alıcaksın sadece cüzdan bedeli olarak 82 YTL vermen yeterli

şirketimin hazırlamış olduğu bir dilekçe kağıdı gibi birşey var onu götürücem heralde cünkü ücretin henüz önkayıt kısmını ödedim ve elimde makbuz değil banka dekontu var.birde sen yeditepe'den aldın mı bu harçsız pasaportu?? forumda takip ettiğm kadarıyla okullar baya zorluyolar eğer bizimkinde de öyleyse hiç uğraşmıyayım 1 yılllık pasaport alıyım sonra amerikada uzattırayım...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı tinkerbell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirketimin hazırlamış olduğu bir dilekçe kağıdı gibi birşey var onu götürücem heralde cünkü ücretin henüz önkayıt kısmını ödedim ve elimde makbuz değil banka dekontu var.birde sen yeditepe'den aldın mı bu harçsız pasaportu?? forumda takip ettiğm kadarıyla okullar baya zorluyolar eğer bizimkinde de öyleyse hiç uğraşmıyayım 1 yılllık pasaport alıyım sonra amerikada uzattırayım...
    Hayır dilekçeyi sen kendin yazacaksın harçsız pasaport istediğine dair,Makbuz dediğim ön kayıt ücreti yani banka dekontunu götürüceksin.Ben bu belgeyi istanbul üniversitesinden aldım.Söylenenlere hiç kulak asma hemen veriyorlar en azından istanbul üniversitesi vermiyor diyordu herkes ama 6 arkadaşa ve bana 3 gün içinde verdiler bence söylenenlerin çoğu saçma çoğu üniversite verir bu belgeyi.

Ha unutmadan söyliyeyim dilkçe yazarken bu programa eğitim ve kültürel amaçlı olarak katıldığınıda vurgulayarak belirt çünkü üniversite senin oraya eğitim için gittiğine inanırsa sana bu belgeyi veriyor.Son olarak dilekçede amerikada ne kadar kalacağına dair bir tarih yazmassan izi olur çünkü ben dilekçede tarihleri belirttim öğrenci işlerindeki adam dedi tarihleri yaz diye bu sefer de polis memuru bana 1 yıllık verdi tarih bellirttiğim için yoksa iki vericekti.Yani sana aksi belirtilmedikçe tarih yazma.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks