wise,adros,dyg,ben .. artırın arkadaşlar bumu yani koskoca istanbul?
wise,adros,dyg,ben .. artırın arkadaşlar bumu yani koskoca istanbul?
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Ozaman 5.30 iyi bence . Eminonu Vapurr Iskelesi ya da Taksim Meydani![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Sürpriz yapabilirim![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Tmm arkadaslar ıns bu Cuma saat 18:00 da ortakoyde bulusuorz.Tam gelecek olan arkadaslarımız bana pm atsın.
Konu wise tarafından (02-06-2009 Saat 01:23 AM ) değiştirilmiştir.
iyi eğlenceler
gelmek istedim ama cuma günü ders çıkışı (11:00) yunanistana kaçmam gerekiyor![]()
Evt arkadaşlar son güncellemeleri yapalım şuanlık 4 kişiyiz...
Bende gelmek isterim ama hafta içi saat 6 ya kadar çalışıyorum![]()
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
güncel ..
Somethings never changes..
Proğrama katılacak arkadaşlar adros,dyg,kerempi,okaan88 ve ben şuanlık 5 kişiyiz...Katılacak olanlar pm atsın.
cuma günü 6 da sınavım var. çok isterdim katılmayı nasip değilmiş...
Ama ertelenirse fln mutlaka gelmek isterim![]()
Katılımın artmasını bekliyoruz arkadaslar hala 5 kişiyiz![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
wallahi şaşırdım ya bisürü insan war istanbuldan ama anlayamadım yani katılım azlığını en az bi 10 olmalıydı
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
wala benimde sınawım war ..cumaya kadar 4 tane cuma 5. 16.45 te bi tane daha üstüne üstlük ertesi hafta 4 tane daa war ama geliriz biraz nolcak sonuçta güven özveri ...![]()
Ölmüş bu gençlik ölmüş!Hadi sınavları olan ve çalışanları anlıyoruz ama geri kalan insanlar neredeler acaba
![]()
istanbulda 12 sinde oluyorum yetişemiyorum
güncel ...
Vizem gelirse o tarihe kadar gelirim.... Yoksa vize olmadan gelirsem, orda bana ezikkk vizesi yok denmesinden cekiniyorummm... dışlanmayayım sonra![]()
![]()
Ne dışlanması yahu olur mu öyle şey..
vizesi olmayan gelmesin..töbe ya gel kardeşim gel ne olursan ol gel mevlana gibi bi topluluğuz biz sonuçta
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks