Alıntı zafiroking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim ben ve 3 arkadaşımda 3 mart 1.15 randevusu ile vizeye girdik. Elimizde dslerimiz olmadan gittik sizin gibi. Beyaz bi kağıt verdiler 3 müzede ds 2019 sevis ve pasaportu kendilerine yollamamızı istemişlerdi... Vize retti almana üzüldüm sağlık olsun. tekrar başvuru yap tabi. Bizim kahrolası şirketimiz hala ds göndermediği için alıp alamadığımızı bilmiyorus. Konsolosluk hala vize bekliyor bizden. Ben 4. sınıfım okulum uzamıyor sanırım. Not ortalamam ise 3,02 ... Ve ben döneceğimi çok güsel bi şekilde garantiledim onlara... yüzme antrenörüyüm olimpik havuzda çalıştım yıllarca. Ve çalıştığım üniversite olimpik havuzundan döneceğime dair garanti bi kağıt aldım resmi sayısı konusu olan... onu tercümana çevirttim ve vizede 4. numaralı gişedeki sarışın 40 45 yaşlarındaki ablamız orada benden almıştı baktı ve ok demişti. sonrada işte beyaz kağıt vererek o belgeleri istemişti. İngilizce düzeyimde çok fazla iyi olmamakla beraber takıldığım sorularda olmuştu hatta ingilizce bilip bilmediğimi bile sordu. o güldü ben güldüm. böle geçti. senin yazdıklarını okudum ve karamsarlığa düştüm. belki bende vize reddi alanlardan olacağım. var mı bana söyleyeceğin yorum yapacağın bişeler....

Sanırım bizim randevu da 2 deydi.Karşılaşmışızdır muhtemelen.Ds belgeleri olmadan gidince böyle sonuçlanacağını bilmiyordum ben.Bilsem ona göre giderdim ki şirket bize bundan bahsetmedi.Senin not ortalaman sağlammış usta.Döneceğini de garanti etmişsin.Ooh seni almasınlarda kimi alsınlar Görüşme esnasında 4 numaralı gişeyi hatırlamıyorum ama bizim 3ümüzede en köşe odadaki çekikgözlü bayan geldi.Gülmeyi bırak en ufak bi mimik bile göstermedi bana.Sadece merhaba derken gülümsedi o kadar.Ben şimdi tekrar vize randevusu almaya çalışıyorum.Vize alırken Ankaramı yoksa İstanbulmu daha kolaylık sağlıyor diye araştırdım.Bi fark olmuyormuş.Ama randevunun daha çabuk alınması konusunda İstanbul daha avantajlıymış.O yüzden şimdi İstanbul'da aldırmaya çalışıyorum.Normalde gideceğim tarihten tahminen 20 gün falan daha geç gidicem eğer ikinci görüşmede vizeyi alırsam tabi.Karamsarlığa düşme bence.Ama kendini de şartlandırma.Çünkü ben 3 marttan bu yana 2 aydır USA'da neler yapacağımı düşünüyodum.Vize reddi aklımın ucundan bile geçmiyodu açıkçası.Ve gerçeği duyuna yıkıldım.Sana söyleyeceğim bişe yok hocam.Umarım vizen basılmış halde gelir pasaportun...