Bu yilki Amerikan sponsorum United Work and Travel
(ds 2 hafta icinde elime ulasti)
gecen yilki Intrax (ds 1 hafta icinde elime ulasmisti)
peki sizin sponsor sirket hangisi ve ds elinize kac gunde ulasti?
Bu yilki Amerikan sponsorum United Work and Travel
(ds 2 hafta icinde elime ulasti)
gecen yilki Intrax (ds 1 hafta icinde elime ulasmisti)
peki sizin sponsor sirket hangisi ve ds elinize kac gunde ulasti?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
CCI yaklaşık 10 günde geldi...
Into Adventures- Self basvurdum. Parayi yatirdiktan sonra 3 is gununde elime ulasti.
Sponsorum GEC. Ds 6 Mayısta geldi.
IntoAdventures- Self olarak basvurdum. Parayi yatirdiktan sonra 3 is gunu icinde elime ulasti.
valla guzel sormussunda DS bn evrakları verdikten uzun bi sure sonra ulastı ama sponsora kim bilir ne zman ulastı evraklar,buradaki şirket oyalıyor daha cok,bu arada sponsor iceo evrakları teslimden 2 ay sonra geldi ds...
alliance abroad kasımda kayıt oldum 2martta taksitler bitti ve vize görüşmesine girdim
ds elime tam 71günde ulaştı
ama işim de iptal oldu
uzak durun bildiğim iptallerin 4te3ü bu sponsordan
Benim sponsor CIEE. 10 günde elime ulaştı DS...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
benimki gec 1 haftada ulaştı
cıee 1 ayda geldı sıkayetım yok 3 ay bekleyen var![]()
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
işverenin fırçasının ardından 3 günde ulaştı, ama ben 2 ay bekledim heralde![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Sponsorum Intrax . 7 gunde elime ulasti DS formum .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Iccp .Şubat 25 te elimdeydi belgeler ama farklı bi yöntem o yüzden istatistiğe alınmasın![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Intrax ile ds formum 10-12 günde falan geldi.
Somethings never changes..
Iccp.25-30 şubat arası elimdeydi belgeler.ama farklı bi sistem istatistiklere geçmesin![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Ya benimde sponsor firmam alliance abroad ama ds te bir sorun olmadı cok cabuk geldi. En azından ben oyle biliyorum. Paramın hepsini verdikten 1hafta sonra vize gorusmesine gittim giderken yanımda ds imde vardı.
İşin iptal olduktan sonra tekrar iş buldularmı peki?
İşallah bende sorun yaşanmaz, ilk gidişim ve işim iptl olursa orlarda napıcam bilmiyorum![]()
CCI 10 gunde ulaştı
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
ciee aralık sonuna doğru başvurdum ocak başında ds elimdeydi...tahmini 8-10gün...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
arkadaslar sponsor firmayı sadece DS i erken getirip getirmemesiyle mi ölçüyoruz?
benim sponsor firma CETUSA
Ds hakkında da her hangi bir sorun olmadı...
Benimki de CCI..Ancak benim acemiliğimden DS baya gecikti..Ekim'de başvurdum self olarak ve ücreti peşin ödedim, 4 Şubat'ta vize görüşmesine girdim ama DS nisanın ortalarına anca gelebildi..
Tekrar gitmek istersem DS'i 10 günden uzun sürede getirtecek hiçbir firmaya gitmem..
Icep World ile çalıştımişim CCI'dan onaylandıktan en geç 1 hafta sonra DS belgem elimdeydi
![]()
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
ilk başta janus denilen sponsorlaydı işim 50 gün oldu tam ds gelir bu hafta derken işten red aldıgımı ögrendim... sonrasında intraxın sponsor oldugu bir iş sectim 15 günde geldi...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
benim sponsor CETUSA. parayı tamamladıktan 10-12 gün içinde elimdeydi ds
GEC.. 10günde filan geldi
Janus International
İşimi şubat başında job fair de seçtim. İşim hiç değişmedi ancak DS im mayıs başında geldi. Herşeye rağmen şu anda memnunum işimden sponsorumdan diğer arkadaşlara göre çok iyi bence. Hiç sıkıntı çekmedim bakalım gittikten sonra ne olacak...
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
benim sponsor AAG. ocak ayından önce kayıt oldum. parayı şubat ayında tamamladım. ds nisanın 2. haftası geldi. ama şirket nisan'ın ilk haftası gelecek demişti![]()
İlk sponsorum intrax dı.ds zımbırtısına girmek istemiyorum uygun bir vakitte geldi ama bence önemli olan o değil. nasılsa bir şekilde geliyor o. asıl önemli olan işveren işimi iptal ettiğinde intrax ın bir şey yapamamasıydı. Sadece ds yollamak için mi kurulmuş o şirket oraya anlamıyorum? Şu anki sponsor ise awa ve işim kodak işi. İmzamda yazdığım gibi...![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks