# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
cehaletime ver lütfen... bu insurance card sigorta kartı gibi birşeymiş fakat hangisidir bu card ben onu anlamadım..şimdi ds 2 parcadan oluşuyor bunun 2.sayfasımı insurance oluyor yoksa farklı birşey mi...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
walla arkadşlar kart falan değil aslında,, sadece sizin sağlık sigortası numaranızı içeren bir sayfa diyelim...yani en azından bende oyle.....hastaneye gittiğiniz zaman zizn sağlık sigorta numaranızı ve sigorta şirketinin adını ogrenmeleri lazım,, bu yuzden sizde bunları sağlıklı bir şekilde muhafaza edin diye adamlar kart basmıs olabilir...
eğer yoksa bu, bizim şirketin yaptığı gibi,, a4 kağıdına sigorta numaranızın yazılı olduğu belgenin çıktısını veriyolar,, yada alıyorsunuz yanınıza ..that's all..
dert edilecek birşey değil yani...
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
arkadaslar bide bu bavula rakı v.s. gibi sıvı koyabiliyormuyuz ya yoksa sırt çantasınamı koyalım aynı sorum yiyecek içinde geçerli.. teşekkürler
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
bunlar 1 taane valize sığmıyor2nci bi valizede gecmek istemiorum naptınız siz (: hani amerikaya gidiyosanız bi t shirt bi pantolon al gitti walla öle diilmiş bi valiz doldu ve daha cok eksik var. o nevresim takımı ve havlu zaten 3 te 2 sini kapladı..
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
çeyizmi götürüon hayırdır ??![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
hhaha koptumya ne alakası var annem koydu nevresim bulamazsın orda gider gitmes diye havluda aynı sekilde :d götürmesem mi
of ya çeyiz dedilerr
bi sene gülerim artık..
sırt çantana doldur tshirtlerini ve ince şeyleri ne warsa .tabi sırt çantan ne kadar büyük bilmiorm ama ben dağ çantasıyla gittiğim için öyle bir sistemi uyugn görmüştüm geçen sene ve bu senede öyle olacak heralde![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
sandığınıda götür bak, yemeni, lif, ve tüm gereksiz şeylere ihityacınız olur sizin( kendi kız arkadaşımda aynı dertte çünkü, elinden gelse, semaver götürceem diiyceek)
gece lambasını,ayıcığını,yastığını getiren kızlar bile gördüm geçen sene o yüzden şaşırmamak lazım![]()
tabi o da ayrı bi mevzu yaklaşık 17 18 kilo oluo.Havaalanlarında dolaşırken bi süre sonra sırtında bi başkasını taşıyomuşsun hissi veriyo ama yinede götürceklerimi alıyo ya taşırım ben onu![]()
yaaa, sana bi tavsiye hadi , vakumlu poşet al, elektrikli süpürgeyle havasını çek, mis kokulu yorganını bile götürürsün, bu kıyağımıda unutma...
kambur olursunu 18 kilo sırtta tasınırmı ya giderken sığmıyorus dönerken napcaz acaba..
o çanta 5 dkka bile tasınmaz allah yardımcın olsun
tufanoğlu sanada alırım canın saolsun![]()
vakumlayıp koyduktan sonra eşyaları bavuluda bi tartmayı aman unutma![]()
götürceğimiz evrakların arasında öğrenci belgesi de olsun mu? bi işe yarar mı orda...
yaramaz bence.
fön makinem çalısırmı sizce ordayda alırmıyım ordan götürmeme gerek varmıdır?
Goturmene gerek yok gıt wall-mart tan al bıtane fısını kaybetme gelene kadar kullan begenmezsen gerı ıade edebılırsın wall-mart lar herseyı sorgulamadan gerı alıyorlar begenırsende buraya getır burda kullan bıde donusturucuyle ugrasma yanı
maine e gidicem ben orda bulamam die düşünüorum köy ya![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks