Work and Travel
Toplam 284 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yalnız Gitmek

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

sir e katılıyorum,ben de yalnız gittim. ve işyerinde ve amerika yı gezerken baya yabancı arkadaş edindim.
    maceracı ruhunuz varsa yalnız gezmek güzel oluyor.ben gezerken hostellerde kaldım ve oralarda farklı ülkelerden insanlarla tanıştım,onlarla konuştum falan güzeldi.,san francisco da kaldığım adelaide diye bir hostelde odada 1 ingiliz çift ve 1 italyanla kalmıştım.onlarla 1 gün de olsa dostluk kurdum,eğer arkadaşlarımla gitseydim böyle bir şansım olmazdı.hayatımda ilk defa bir italyan la konuştum mesela.aynı şekilde new york da kaldığım jazz on the park hostelinde odada 10 kişi vardı ve bunlardan:2 si alman,2 si danimarkalı,2 japon,1 kazakistanlı,ve 1türk(o da bendim.ama hostelde başka türklerle de tanıştım.hatta bazılarıyla aynı yerde çalışmıştık.).japonlar çok ilginçlerdi.adamlar komikti yaw.diğerleri pek sıcak kanlı değillerdi,kazakistanlı ile de iyi arkadaş olmuştuk.los angelesda kaldığım hosteldekilerle pek bi muhabbetim olmadı çünkü hostele sadece yatmak için gidiyordum,ama orda da sahilde gezerken meksikalı bir arkadaş buldum,adam beni baya gezdirmişti sağolsun...yine amerikaya giderken uçaktaki atlantalı zenci servis görevlisyle iyi muhabbet kurmuştuk,giderken havaalanında benim gibi yalnız giden bir kızla da tanışmıştım.yol boyunca beraberdik onunla.sonra onunla atlanta da ayrıldık.ama ne tesadüftür ki new york dan dönerken aynı gün ve saatte aynı uçaktaydık,yine başka bir rastlantı ise aynı uçakta bizim üniversiteden bir hocanın da bulunmasıydı.
    yani demek istediğim farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz.yalnız gitmek riskli olabilir ama bence zevkli de,ben 1 haftada uçakla yalnız başıma amerikyı turladım.son1 haftadan öncesini hiç sormayın.çok da zevkli olmadı,çalışmak zor ve yorucuydu.aklıma gelenleri söyleyiverdim
    Konu fatih26 tarafından (13-01-2008 Saat 04:37 PM ) değiştirilmiştir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)