arkadaşlar vize görüşmesi için en geç tarih hangisi bilen varmı yarın arayıp randevu alsak en yakın tarihi nezamana veriyolar aramızda bilen varmı
arkadaşlar vize görüşmesi için en geç tarih hangisi bilen varmı yarın arayıp randevu alsak en yakın tarihi nezamana veriyolar aramızda bilen varmı
dostum ben de yarın randevu alıcam aynı durumdaız....
20 hazırandan sonraya verıorlar en erken.
ben 1 ay once aradim 10 hazirana verdiler.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
bu arada ben 2. kere vizeye gidicem 20 hazirandan sora olsa bile haziran ayı içerisinde biter mi vise sonuçları?
yarın acenta randevu alıcak ve de paylaşırım seninle![]()
yaz donemi cok sonraya gun verirler.guvenlik orusturmasi falan cikarsa cok kotu olur.
bi de ankara en erken orası veriomuş diyolar...
olabilir dogrudur hani belki yogunluk biraz olsun azalmıştır onda dolayıda randevuları biraz öne cekmiş olabilirler.
şu an benim transkripti almam lazım bu yüzden 4ü finallerim bitior umarım 10nuna kaar elime geçer...![]()
ds hazır ztn bu 2. girişim
Tmm ıste sorusturmaya fln kalmassan vızen 3 gunde gelır elıne umarım.
Wise sen gercekten suriyeye gittin mi ?
amerikaya ikinci girisimde beni sorgu odasina aldilar sinirda ve suriyeye falan gittin mi diye sordular.hayir dedim dosyalarima baktilar ve sonra girisime izin verdiler...bazen giristen bile sutlayabiliyorlar....
Benim arkadışım 22 hazirana 2. vize görüşmesini aldı
nezaman arayıp randevu aldı bugün mü görüştü, bide görüşme nerde istanbul mu ankara mı
wise seni giriste sorgulama ihtimalleri var.bana da sormuslardi suriyeye lubnana gittin mi diye ?
biletinin uzerine ss yazarlar special security ve ozel aramadan gecirirler.
Olacak die bisi yok olursa buyursun arasınlarknorr corbalarım ve kıyafetlerden baska bısı bulamazlar
![]()
sorun yoksa bisey olmaz tabi sadece biraz aman kaybedersin o kadar...
arkadaşlar yok mu aramızda ben şu gün aradım bana şu güne randevu verdiler diyen. tam olarak bilmem lazım en geç nezaman verdiklerini vize görüşme tarihlerini.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks