Başlangıç biraz sorunlu da olsa, sonrası güzel olmuş. Yılmak yok, gayet güzel. Bardağa her zaman dolu tarafından bakmak önemli, have a nica day![]()
Başlangıç biraz sorunlu da olsa, sonrası güzel olmuş. Yılmak yok, gayet güzel. Bardağa her zaman dolu tarafından bakmak önemli, have a nica day![]()
iyi başlamasanda inş. sonu güzel olan bir wat sezonu geçirirsin...
banu zaten neşeli kızıdır öle takmaz ufak tefek şeylere kafasını...bu arada herkes yemekten bahsetmiş acıktım yawww...
hadi ben yemeğe kaçar.dikkat et kendine banu arada yazmayı da unutma...
![]()
banucum başına neler gelmiş senin ya,vah kardeşim vaaahhama hiiiç bozma moralini..şafak25 bizim az daha sık dişini yanındayız
dikkat et kendine,istediğini bişi olursa bi mesajın yeter
![]()
take a shot
ya banu takma kafana sen balıkesirden idmanlısındır bu tür aksiliklere.ben idmanlıyım şahsen pek zorlanmam sorunla karşılaşırsam.
2.iş olayın sevindirdi beni ama biz gelene kadar boş yer kalmaz sanırım şirket öyle söylemişti.
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..
Vakit yaklaştıkça gidenler artıyor yavaş yavaş. Valiz için 100$ vermeleri kötü olmuş. 50$ sadece boş valiz dersek içindeki tüm eşyalar 50$ mı yapıyor. Zaten sadece deltada kullanabiliyormuşsun.
Bu arada erken gidenler şanslı gibi. Herkes iş yeri açısından fazla sorunla karşılaşmadı. İlerleyen zamanlarda da inş böyle devam eder.
Keşke bende yemek bulamasam 3 ay bi elma ile idare etsem. Türkiyeye zayıflamış dönerim. Nerde o günler :P
Bağnu selam...Dün SSN e gidecektim..Ne yaptın hallettin mi..Bnede bugün yada yarın gideceğim . Sevis i az once yaptım..Sevis olmadan ssn e gitme dedilerde....Umarım halletmişsindir...SSN için ne yaptın kısaca anlatırmsn...
cnm gittim birsey yok ya ilk giriste bir form dolduruorsun o kdr numara aliorsun makinadan bekliorsun pasaport is sozlesmesi ds formu o kdr iste verion hicbirsey demio bekle dio sonra bir kagit verior eger en gec 1 ay icinde gelmezse buraya bu kagitla gel dio okdr bi problem yok burada is cok dert etmeyin sadece kalacak yer belki dertli olur ama onada yardim edior sirketler zaten alistim ise basladim sabah 9-4 calisiorum ikinci is olayi da yatti bu arada saatler cakisior ben biraz dertli bir ogrenciyim sanirim olsun alistim suanda guzel zaman geciorum geziorum paso araba var altinda arkin saolsun beni gezdiriorlar ediorlar takilioruz gelinde burdada bir gun toplanalim bari daha ben florida ya gideecemmmheheh ehliyet sinavina giriorum bu hafta ici iste takilioruz
banu bu ehliyet alma olayını bi anlatır mısın bende almayı düşünüyorum da orda nasıl yapabilirz...?* neler yaptın aşamalardan bahseder msin biraz..
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
tatlim birsey yapmiorsun pasaportla basvurdum ben bu hafta icine sinav var dedi uc kere girebiliorsun sinava daha sonra sana yine bir gun veriorlar direksion icin o kdr basvurdugunda kitapcik al herseyi kurallari anlatior o kdr
peki nereden başvurabilirz buna...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
walla bağnu ya nerden basvuruyorz,, bak floridayada gelicekmissin,, beklerim....
bende pazartesi ssn e tekrar gideceğim, cevrede güzel işler var,, evin yanında falanbakalım insallah uyar birisi bana...suan 3 gün off day im var...bakıcaz artık...
grsz
buarada senin çalıştığın yer neresiydi,, ne iş yapacaktın....ehliyeti gezmek için mi alıyorsun...
ya birde su ehliyet sınavına girersen sorular hakkındada birşeyler yazarmsnn![]()
Doğum günün kutlu olsun banu![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben 4 haziran die biliordum ama neyse
burdan kutlayalım biz de
doğum günün kutlu ola![]()
dogumgünün kutlu olsun banu![]()
Somethings never changes..
Doğum günün kutlu olsun bacım![]()
Don't Give up
3 haziran doğum günü ama daha amerikada 3 haziran olmadı o yüzden 7 saat daha bekliceksiniz =)))
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Tmmda onun için şu an hala 2 haziran ve paralel evrende şimdiye kadar 12dakika geçti =))) E=mc^2'den
ozaman
= still 2 June in USA![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
ya :P cok saolun keske kutlaya bilseydik evet ben hala ikisinde yim ve bekliorummm :S off kutlayamicam baksaniza
mutlu yıllar's...
bnmde 1 temmuz. Virginia'da süprüz bi party bekliorm :P
Banucum tatlım mutlu yıllargeldiğimde söz sana guzel bi parti organize edicem.
iyiki doğdun![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks