Sonunda biletimi aldim,13 une ucuz British bileti bulamadim,14 une aldim,var mi 14 haziran pazar gunu 13.55 de Britisih ile giden?
Sonunda biletimi aldim,13 une ucuz British bileti bulamadim,14 une aldim,var mi 14 haziran pazar gunu 13.55 de Britisih ile giden?
Çünkü 13 Haziran uçağının tamamında TurkishWAT'ın erken davranan üyeleri uçacak.![]()
bende tahmin ettim Faruk11,12,14,15 hazirana geliyor ucuslar ama 13 haziran surekli sabit air france ucaklari
TW gidiyorsa sorun yok![]()
17 Hazinran Los Angeles 'a gidecek baska kimse yok mu ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
cok isterdim break
LA olsunda 17 haziran olsun dert degil.
Ben varım 14 Haziran'da=)
(ama hala vizem yok ne hoş di mi?)
ben de öyle umuyorum kötü düşünmek yok falan diyorum kendime ama kaygı modundan sıyrılamıyorum bir türlü=/
sonucta kaygilanmaya gerek yok olmus olmustur,bitmistir ve yuzde 90 alirsin vizeni,olmadi tekrar denersin ama bu ihtimali dusunme simdi,dunyanin sonu degil benim gibi 6.sinif degilsin ki(degilsindir) son gidisin olsun![]()
Normal şartlara göre almam gerek, Amerikan Kültürü & Edebiyatı okuyorum 3. sınıfım, ortalamam da fena değil. Ama bi yandan da şu namecheck olayına takılırsam kaygısı rahat bırakmamakta.
Herneyse,kötü düşünceleri kovuyoruz kafamızdan, 15 gün sonra bu saatler uçuyor olucaz=)
Gelmedi mi henüz senin vizen??? Umarım çabuk gelir eğer gelmediyse.
Bu mesajdan sonra vize konusunu çıkarıyorum aklımdan, zaten sürekli vize ve pasaport forumunda gezinmekten beynim helak oldu=/
Okudum, daha kısa süreli olmak koşuluyla darısı başıma diyorum=)
Expedia dan mı aldın bu arada sen biletini?
Umarim,sadece dert etme,dert etmeye degmiyor gercekten.
Expedia dan almk isterdim su 500 dolarliklardan ama paranoya yapip vizeyi bekleyince butun biletler tukendi1 haftadir butun turizm sirketleri masaustunde surekli sayfa yenileyip british ucuz ucus bekledim sonunda ancak dun alabildim Trek turizmden 420 avroya.Zaten zoraki 1000 lira biriktirdim baska sansim yoktu
![]()
Ben de birkaç gün önce aldım acentadan, aynı fiyat sanırım benimki de. Bir süre bulamadım bilet, thy ile direk gitmek üzereydim ki direkten döndüm, aşırı pahalıydı zaten=/ Londra'yı da havalimanından da olsa görmüş olucaz=P NY a senin de değil mi??
(Bu arada burdan soruyorum özel mesaj atamıyorum henüz 10 mesajım bulunmadığı için forumda)
Bende zor zar buldum uzun beklemeler sonucu,daha baska ne satabilirdim bilemiyorum 560 avroluk biletler icin
Bu olmasaydi sanirim KLM-Air France ortak ucusu alirdim iki havaalanini da gorebilmek icin,ama sonucta burnu havada ingilizlerle ucacagim,ucuz olsunda dert degil![]()
14 haziran ama izmirden ve 04:50 de yani 13 haziran bile sayılabilir
hatta şafak sayacında 13 haziran olarak duruyo![]()
14 haziran gece 04:50 izmirden london gatwick aktarmalı uçuyorum 13:55 degil..
gercekten cok guzel cunku bide izmirden istanbula 8 saat otobus yolculugu ardından 15 saatlik bi yolculuk. kesinlikle kaldıramazdım bole cok daha rahat oldu benim için
izmiri simdi daha cok sevdim![]()
Kentkarta da zam gelmiş![]()
bir onu sevmedim bak ankarada da var cok gittim geldim izmire ogrenciyim diyorum yok diyor izmirde ogrenci olacaksin bu ne sacmaliktir,kent kart zaten pahaliydi ama devlet baba parayi seviyor,nasil cikacak yenilen paralarin hesabi degil mi![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks