@fuatakzm vize cıkarsa artık senden bi fiyat alırız dostum...
@fuatakzm vize cıkarsa artık senden bi fiyat alırız dostum...
arkadaşlar dedğim gibi msn@yasak.com
iletişim fak. radyo,sinema ve tv 1. sınıf örgün deyim.
hadi ya bende iletişim radyo-sinema-tv ama hazrlıktayım:S
bende rts 3 üm iletişimciler olarak abd demiyiz nedir bu sene![]()
hatta iletişim değil sırf rst![]()
ben de eğitim fakültesi ingilizce öğretmenliği
İİBF - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri son sınıf![]()
eleltronik oğretmenligi son sınıf,dün itibari ile okul bitmiştir.bugünde vize basıldı...
Hacı ama okul bitti, son gün NİL'i dinledim o gün okul bitmiştir benim için,artık kendime nasıl guvendiysem sınavları gectim saydım,bide bütlere bile kalmayacam haftaya pazar ucagım var cünkü.bi hazirlikta bütsüz gecmiştim 7 donem de butsuz yok valla ama bu donem resitalimi bütsüz tamamlayacam
he he....![]()
bnde RST 2 akşamcıyımWisconsin'a gidicem 7 si gibi çıkıcam büyük ıhtımalle. bütler fln yalan olucak seneye çakılı okuldayım.
bende 8 haziranda gidiyorum büte kalırsam kötü olcak:Seylülü beklerim artık.
Hadi hayırlısı olsun ne diyim..ben konserlerde yoktum bu sene..2003'ten beri gidiyordum..Olaylı bahar şenliğini hatırlasın..Çatışma çıkmıştı ölenler felan vardı hemen yanımda olmuştu
Ama bu sene derslere çalıştım zaten çalışıyorum hafta içi yorgun oluyorum eve gidince ders çalışamıyordum..dedim kendi kendime bu sene bahar şenliklerini unut
![]()
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
selam arkadaslar united towers'dan olan varmı ?
Kocaeli universitesi, Beyaz Show'a artik gitmeyinde kalksin yayindan.
Peki.
kocaeli üniversitesi var dediler geldik :P
Arkadaşlar bizim okul pasaport harcını ödüyormu ?
evet ödüyor. öğrenci işlerine (fakultedeki degil rektorlugun ordaki) git dilekce doldur bi tane sirketten aldıgın belgeyle birlikte dilekceyi ver, yaklasık 3 4 saat sonra gidp alıoyorsun bi yıllık veriolar.onu merkezde hacıoglu nun orda vakıfbank ın yanında vergi dairesi var orda ogrenci kimligi,nufus ve okulun verdigi harc belgesinin fotokopisini de cektir.bu kadar
evet ben de yuruyus yolundaki hacıoglundan bahsediorm.ziraatin karsısında.bi yanında little big diger yanında vakıf bank var![]()
Geçen yıla kadar Ziraat bankasının orda yapılıyodu işlemler. Bu yıldan itibaren pasaport işlemlerini yürüyüş yolu üzeri vakıf bankla hacıoğlu arasında acısu vergi dairesinde yapılıyor ..........
Tesekkurler arkadaslar,
Ingilizce derslerinden kalan ama muaf olup transkeiptinde yazip vize alamayan arkadaslar varmi yani bu bir sorun teskil Eder mi?
Bizim okulda varmis buradaBende gecen sene gitmistim WAT ile amerika'ya,bu sene gidecek olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun
Kenshin,Benim bir arkadasimda gidiyor o ingilizce de kaldi ilk sene,suan 2.sinifiz ama vizeyi aldi![]()
Kocaeli üniden 2011de wata gidecek olanlar..
bende varım lal ile birlikte gitmeyi planlıyoruz..
arkadaşlar bende varım ama daha nereye gidecegime karar veremedim..!
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks