Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iş verenin sağladığı ev

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı fOCUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika'da sokaklar da kızlı erkekli ama maviyeşil, bunu ne yapacağız peki? Çalıştığın yerde de büyük ihtimalle erkekler olacak. Ki geçen yaz bir kızla tanışmıştım , erkekli kızlı kalıyorlarmış ve çok iyi arkadaşmış hepsi ki o evde kalan erkekler bu kızları benim gibi ( yani yeni tanıştığı- tehlike doğurabilecek ) erkeklerden de koruyolarmış.

Yani diyeceğim o ki, WAT bir amelelik programının yanısıra, bir sosyal prgramdır da ayrıca. Her kesimden, her cinsiyetten insanla diyalog halinde olursun. Amaç bu zaten. Ha bu ev durumunu kafanda çok büyüteceksen gitmemeni tavsiye ederim
    olayı farklı yere çekmeye çalışmayalım lütfen sonuçta erkek karşıtı biri değiliz heralde türkiyede yaşadğım bi yaşam stilimden neden orda taviz vereyimki evde yaşamak ayrı sokakta gezmek aynı yerde çalışmak ayrı ne düşündüğüzü sormadım ben herkesin fikri kendine sana göre o doğru bana göre bu

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

4 kız olmanız biraz kötü olmuş tanıdığınız beraber gideceğiniz bi erkek arkadaşınız falan olsa daha iyi olurmuş en azından.Bence bir evde kaç kişi kaldığını öğrenin örneğin 8 ise 5 siz varsınız 3 te aynı şekilde ayrı kalmak isteyen kızlar varsa aynı evde çalışcak onlara ulaşmaya çalışın(ki onların kabul edeceği şüpheli biraz),eğer bi ortaklık sağlarnırsa bi evi bu şekilde sadece siz kendinize ayırmış olabilirsiniz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı maviyeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oraya gittkten sonra değiştirebilir mi acaba bu durum yoksa bide şirketm yerine kendim mail atsam
    Şirketine niye bırakıyorsun ki böyle işleri? Bence kendin hallet.
    Yurt gibi bir yerse yani herkesin odası, banyosu ayrı ise bundan öteye gidemezler ama ortak kullanımdaki bir evde kalmak zorunda değilsin.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de kız-erkek karma öğrenci evleri var mı? Kimse kalmıyor bildiğim kadarıyla.
    Yanlış bilgi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkadasim bahsettigin konaklama tipi dormitory(yurt) tipi konaklama. Herkes yaninda 1 ya da 2 kisiyle birlikte ayri odalarda kalir. Ortak bir oturma odasi ve mutfak vardir. Ve tabi ki kaldiginiz yurtta erkeklerde olacaktir. Tutup da buna itiraz etmek bana gore sonuc getirmeyecek bir davranistir. Baska bir yorumda bulunmak yanlis olur. Sonucta herkesin kisiligi, zihniyeti ayni olmak zorunda degil. Ama acikca sunu soyluyorum eger konaklamalari sadece yurtlarda ise yapabilecegin bir sey yok. Taviz vermek istemiyorsan konaklamani kendin ayarlarsin bu kadar basit.
    Konu tough tarafından (23-05-2009 Saat 06:00 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

erkekler osurur
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya benim anlamadigim zaten farkli odada kalacak erkekler ne kadar guclu yapabilirler ki dimi kortanzz saka bir yana baska odadan nasil rahatsiz edebilirler ya. acmazsiniz kapiyi olur biter.. kapiyi kiracak degil ya erkekler. kapi kiracak olsalar zaten ruslar korksun
    yeni bir alet çıkmış "erkek savar" tuşuna basıyorsunuz 10 metre çapta bir alana duyum eşiğinin üstünde bir ses dalgası gönderiyor ve erkek kaçmaya başlıyor..
    Konu Kortanzz tarafından (23-05-2009 Saat 06:27 PM ) değiştirilmiştir.
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu tarz yerlerden birinde ben istanbulda kaldım çok da yer gördüm şehir dışında da...
    mutfak aynı genelde giriş yada -1. katta olur.
    her odada 2şer ya da 3er yatak vardır.
    televizyon(digital 1200kanal çekiyor)
    çamaşır makinesi
    kablosuz internet
    banyo+wc
    sandalye masa perde gibi hizmetleri oluyor size.
    yan odalarda bir çok kız ve az biraz da erkek vardı ama kimsenin ne bir sapkınlığı ne de taşkınlığı oldu 2sene süresince
    ayrıca her odanın kilidi de var.
    yani endişeni anlıyorum ama bana göre gerek yok. çok rahatsız olursanız çıkarsınız başka bir eve.
    sadece alkole dikkat et
    tabi elin ecnebilerinin davranışları nasıl olur bilemem ama alkol aldımı herkes aynı olur onu bilirim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben eve sadece uyumaya geleceğim için,8 kişilik odalar olsa bile umrumda değil
    sucks !

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Kortanzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkekler osurur
    güldüm gece gece ya

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks