Daha önce uçağa binmediğimden bilmiyorm.Uçakta yiyecek,içecek olarak aldıklarımız için para ödermiyiz.yoksa istediğimz kadar alsakta para yok mu![]()
Daha önce uçağa binmediğimden bilmiyorm.Uçakta yiyecek,içecek olarak aldıklarımız için para ödermiyiz.yoksa istediğimz kadar alsakta para yok mu![]()
Olur mu hocam ne icebiliyorsaan ic derim , 21 'den kucuksen orada icemeyceksin zaten .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
biletin ücretini çıkarmak lazım :![]()
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
neler weriyolar uçakta tam olarak yeme ve içme olarak ?
ya biri allah aşkına şu british airwayste içki ne kadar free (istediğimiz kadar mı?) söylesin geceleri rüyalarıma giriyor yawama eğer istediğim kadarsa
ben londrayı biraz zor görürüm
![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
okyanusu gecene kadar her turlu yemek ve ickiyi ucretsiz fakat amerika icindeki ucuslarda sadece icicek ucretsiz diye biliyorum.. zaten menu de 3 cesit yemek oluo biri 5$ 10$ 20$ di tabe fiyata gore daha gusel yemekler vardi tabe bu dediklerim amerika ici ususlardaydi nortwest, america airlines, delta ve alaska air de bolyedialaskaya gidene kadar cok aktarmali gitmistim ordan biliyorum
![]()
içki de içebiliyormuyuz uçakta yav ekonomik sınıf ve 21 den küçük olsak bile![]()
KLM nin kokulu bir sandvici vardı tavuklu falan..iğrencti yemedim
aMA NORT WEST kıraldıı yani...yiyecek içecek ne ararsann vardıı...beleşşş...
![]()
biz kortanla içiooz hertürlü, londrada işallah binebilirz diğer uçağa, içeceem hertürlü, kıtlıktan çıkmış sansınlar, yinede içeceem, vuracaaam dibine![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks