ehh herkes acarda ben açmazmıyım:=var mıdır 8 haziran 11.20 de thy ile chicago uçuşu olan ben chicagodan sonra cleveland a geciyorum...
ehh herkes acarda ben açmazmıyım:=var mıdır 8 haziran 11.20 de thy ile chicago uçuşu olan ben chicagodan sonra cleveland a geciyorum...
Konu dingin1 tarafından (29-05-2009 Saat 11:27 AM ) değiştirilmiştir.
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
kardeşim 8 haziran bir sen bir de ben varım galiba.ama bende air france ile nyc ye gidiyorum.
galiba yalnız başıma gidiyorum 8 haziranda... thy i kullanan yok sanırım 8inde..
bende bilison senn ucaktayım arkadasımla![]()
evettt sen ve arkadaşın vardııııı:=neyse umarım sayı daha da artarda ucakta alem yaparız...:=
![]()
ben de 8inde ucuyorum.. benim ucus erken biraz 6.15 kalkış, roma - atlanta aktarmalı st. louis.e ucus..
8 haziran, 05.55 klm.
yahu herkesinde farklı firmalar ha:=![]()
gündüz 11.20 THY ile istanbul-chicago uçuşu..
aaa yanımı sana ayırttırdım ben zaten :=tabiki geleceksin döverim walla gelmezsenn:=
:
aaaa ne kalleşsin sen yaa .. yazıklar olsun tüm dil dökmelerime ne diyim ben sana daha:=: seni forum yetkililerine havale ediyorum...
![]()
abi ben bişi yapmadım....sadece olasılıkları gözden geçirdim...abi vurma...şakaydı sadece...agghhhh....valla bi suçum yok...abi elektrik verme nooldursun![]()
blublod bende klm 8 haziran 5.55
aynı ucaktayız
05-55 KLM![]()
bakalım iyi bir yolculuk olucak gibi.
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
vayyy bee.... son saaatler gidiyoruz artık.... insanın inanası gelmiyor vallahi....
iyi yolculuklar şimdiden...sizlerinde haberlerinizi bekliyoruz...iyi eğlenceler....
![]()
05.55 KLM Amsterdam
yavaş yavaş çıkalım evden.
Herkese iyi yolculuklar...![]()
air france 15:25e saatler kaldı![]()
Vaaay be hayırlı yolculuklar. Şu an Hollanda semalarında olan arkadalara da okyanus üzerinde iyi yolculuklar![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks