oaradan debit kart alsak araba kiralayabilirmiyiz?? yada alaska da kart alabilecegimiz bir yer var mı??
oaradan debit kart alsak araba kiralayabilirmiyiz?? yada alaska da kart alabilecegimiz bir yer var mı??
ne olur ne olmaz diye ben de kredi kartı başvurusu yaptım dün. ama mecbur kalmadıkça kullanmıycam. bu arada greyhound'tan bilet alırken, başkasının kredi kartıyla aldığınız biletlerden ''gift ticket fee'' adı altında ekstra bi ücret alınıyo. kendi adınıza bi kredi kartınızın olması bu ücretten kurtulmanızı sağlayabilir en azından. tabi greyhound kullanıcaksanız...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kredi kartı veriyolar mı bize?? benim bildigim debit kartı almak cok kolay bide niye hesabı kapatmamız gerekiyor??
Arkadaşlar kredi kartı, alışveriş konusunda net bilgisi olan var mı, yorumlar hep farklı farklı malesef.
Bu arada linkteki site için ne düşünüyorsunuz, fiyatlar çok uygun görünüyor.
http://www.sears.com/
normal kredi kartlarından döviz kuru çekiliyor diye zarar ediyoruz
döviz hesaplılardan da yine dolara çevirdiğimiz için zarar ederiz yani trden ailem yatıracaksa zarar olur
abdden de yatıramadığımıza göre ordan para transferi gene bir masraf her türlü zarardayız heralde yanılmıyorsam
birazdan gidip bankalarla görüşücem
hsbc,garanti,işbankası ama hsbcden açtırırım gibi
hsbc faizi en yuksek olan banka. universite ogrencisiyiz sonucta o yuzden is bankasından "İş'te Üniversiteli" kredi kartını çıkarmak daha avantajlı olur. ben kullanıyorum 4 yıldır. faiz yok gibi bişey. haberiniz olsun.. hsbc de kullandım bir dönem ve adamlar beni soyup sogana cevirdi ablam sagolsun borcu kapattık. sonrada hsbc yi iptal ettirdim.. başa bela bi kart hiç tavsiye etmiyorum.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hsbc ye artık allah korusun diorum bende
burdan hsbc banka yada kredi kartıyla gidenlere bi sorum var ordaki alışverişlerde ek ücret kesiyo mu konuyu tamamen okumadım daha önce cevaplandıysa bu soru kusura bakmayın
Arkadaşlar kredi kartı sorununu sorguladım, araştırdım ve buldum. paylaşamak istiyorum.
Asya Bank'a kredi kartı için başvuruda bulunuyorsunuz ve USA için harcama yapmak istediğinizi belirtiyorsunuz. Ekstra kesinti ücreti, komisyon vs. olmadan ne kadarlık harcama yaparsanız, o kadarlık o anın Merkez Bankası Dolar Kuru ne ise, TL'ye çevrilip hesabınıza yazılmaktadır.
Ekstra NY metrosun da bir avantajı olduğunu da söylediler.
aynı şeyi yapıkredide söyledi.orada yaptığım harcama direk olarak hesabıma o günkü merkez bankası kuru üzerinden yansıtılacağını söyledi.ek herhangi bir ücret almıyorlarmış.
banka kartında durum ne diye sordum.banka kartıyla oradan atmden para çektiğimdede alacağım paranın üstüne 3 dolar ücret yansıtılacağı söylendi.genel olarak diğer bankalardada durum böyledir.o yüzden içiniz rahat olsun.
arkadaslar benim gibi Dolar hesapi niye actirmiyorsunuz ki?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bu arada kredi kartı borcumuzu ordan ödemek mümkünmü?
Hsbc müşteri hizmetlerini aradım. Amerikada kullanabiliyomuşum kredi kartımı hatta orda bulunan hsbc bank atmlerinden yada bankalarından borcumu yatırabiliyomuşum.
kesinti ya da faizi sordun mu peki?
yazık ya üzülüyorum faruk kardeşime 2007 de yazmış ve gayet doğru açıklamış ama hala kesinti vs sorunları var ortadavisa mastercard yazanlarda kesinti olmaz arkadaşlar o günkü kurdan çevrilir ama anlamadığım nokta neden zarar ettiğiniz kısmı 500 dolarlık bir mal mı aldınız ekstrenize karşılığı yansıyo, tr de 500 doları bozdurunca zarar olarak mı görüyosunuz
bakalım kaç sene daha netlik kavuşmayacak bu konu
![]()
arkadaşlar ben işbankası bankamatik kartı kullanıyorum. Burada bu hesabıma para yatırsam amerikadaki herhangi bir atm den bu paramı çekebiliyor muyum? Ya da bu bankamatik kartıma türkiyede dolar olarak para yatırabilir miyim?
Arkadaslar ben su anda amerikadayim ve alisveris yapacagim internetten bankadan hesap actirdigim zaman hesabimda para varsa internetten alisveris yapabiliyormuyum o hesap numaramla?
yoksa hesap actirdigim bankadan kredi kartimi istemem gerekiyor?
hesap actirmam ve o hesabin icinde para bulundugu muddetce alisveris yapmam guzel olur benim icin cevaplarinizi bekliyorum...
Konu FirsTeR tarafından (17-07-2009 Saat 06:58 AM ) değiştirilmiştir.
sanirim gozden kacti sorum...tekrar yapiyorum ama cevaba ihtiyacim var...
Arkadaslar ben su anda amerikadayim ve alisveris yapacagim internetten bankadan hesap actirdigim zaman hesabimda para varsa internetten alisveris yapabiliyormuyum o hesap numaramla?
yoksa hesap actirdigim bankadan kredi kartimi istemem gerekiyor?
hesap actirmam ve o hesabin icinde para bulundugu muddetce alisveris yapmam guzel olur benim icin cevaplarinizi bekliyorum...
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks