Work and Travel
Toplam 338 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City , MD

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende şu gelenkesel soruyu sorayım the angler restaurant hakkında bılgısı olan varmı ya nasıldır yerı falan iimidir ikincisi ev konusunda gidince ayarlıcaz artık benım firmamın sorumlusu yardımcı olucak ama geçmiş tecrubelerı olan arkdaşlar ucuz evlerı pahallıya verırler sen yınede bı kendı şansını dene en olmadı onlarınkıne gidersin dedi bende oraya gidince salak salak dolaşcam hayır bıde işin komık yanı 25 hazıran gidiyorum 26 sında ocean citydeyım haldır haldır ev arıcam ve o gun dogum gunum umarım şansım yarımcı olur bana neyse eger 26 hazıran gunu böle salak salak evlere bakan uzun boylu bır turk gorurusenız dogum gununu kutlayın en azındanda moralı duzelsın garıbanın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

17 haziran günü washinghton dullesten o.c e geçcem havaalanında ulaşım ile ilgili acentalar varmış duyduğuma göre charter falan her saat başı var mı sonra orda kalmayalm?=

bide 806 south atlantic ave hemmingwayste çalışan var mı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı fata29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 haziran günü washinghton dullesten o.c e geçcem havaalanında ulaşım ile ilgili acentalar varmış duyduğuma göre charter falan her saat başı var mı sonra orda kalmayalm?=

bide 806 south atlantic ave hemmingwayste çalışan var mı
    arkadaşım bu charter servis gibi işlemiyor orda beklemiyor anlayacağın. ccharter sen şu mail adresine yaz;ben washington,dc ye şu tarihte ineceğim, hangi bilgileri istiyorsunuz die. onlar cvp verir size ve ineceğniz saatte sizi karşılıyorlar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks