Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz.
O vizeyi geri yollarsan sana hakkımı helal etmem.
Kardeşim al vizeni güzel güzel git işte. Yerinde olsam dönmezdim bile.
Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz.
O vizeyi geri yollarsan sana hakkımı helal etmem.
Kardeşim al vizeni güzel güzel git işte. Yerinde olsam dönmezdim bile.
usadan cıkıs yapınca vizen iptal oluyor seneye vizeye tabikide basvurman gerekicek. kii bence sen hic donme geri :P
Turkiye 'den surekli para isteyip yersin orada fakat yasal olarak calisamazsin .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Konuyu tekrardan canlandırıyorum, Bu sene de aynı durum benim için mevcut, 5 senelik j1 alan arkadas amerikaya giriş yaptı mı? yada herhangi bir problemle karşılaşıldı mı? :/
arkadaşlar benim vizem de 5 yıllık basıldı, hiç de problem olmadı ABD'ye girişimde. Bişey olmuyor yani, endişelenmeyin
Merhaba arkadaşlar çok değerli görüşlerinizi ve yardımlarınızı beklıyorum. Kasım 7 de vize basılı pasaportumu aldım ve 6 aylık j1 vize verıldıgını gördüm fakat amerıka 1 yıl sözleşmem var kasım 8 2014 -kasım 8 2015 . Su an amerıkada atlantada çalısıyorum fakat pasaportumda vızem mayıs 2015 e kadar çok kafamı karıştıryor bu durum ne olur bana tecrübelerinizden yardım edin ne yapmam gerekir.
Tamam dS imde 12 ay olduğu yazıyor hatta abd ye gırerken gumrukte duran polisle de gorustum vıze burada kalmanı belırlemez ben sımdı buraya damga basıcam j1/ds diye yazdı damga ustune bunun anlamı bu sözlesmeye istinaden burada kalabilirsin dedi.Sıkıntı şu ki abım mayısta evlenecek tr ye gıdıp gelmem lazım ehliyet için vizeye bakılıhyor hersey burada vızeye göre işliyor kafam çok karıştı desteklerinizi bekliyorum.
Arkadaslar merhaba amerikadan e2 vizesine basvuracagim b1 vizemi e2 ye cevirecegim konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasabilirmi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks