kolonya felan veriyolarmıs eline gelene geçene uzatıyomus büyük 500 kücük 250
kolonya felan veriyolarmıs eline gelene geçene uzatıyomus büyük 500 kücük 250
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
küçük büyük die ayırmayalım tek fiyat...3 kere girene kolonyalı mendil hediye...kampanya falan...gider ya...böyle 3 iş yapsak...kralız
ciddi sordum.. koku ve sesler(osuruk,sifon ve diger insansı sesler..) beni cok rahatsız eder mi acaba:=
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!
kokar abii hertürlü
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ben daha bileti almadım...ben diğer tuvaleti tutacam...bütün kazanç x2 olacak...
arkadaşlar bu "çoktan" muhabbet uzar gider... artık sabah okurum...herkese ii geceler...
ya arkadaşlar ciddi diyorum degiştirsem mi koltugumu:=
geyik geyik geyik
yeto the napolyon!
şu uçaklarda hangi koltukları önerirsiniz? ilk kez uçağa bincem, hiç bi bilgim yok. cam kenarında otursam daha eğlenceli olur heralde, aşağıyı seyrederim en azından ama bi sürü cam kenarı yer var. neresi iyidir sizce.
BOEING 737-800
BOEING 747-400 MIXED CONFIGURA
cam kenarları her zaman için soguk olur bunu da göz önünde bulundurun derim...
arkadaşlar tekerlek üstü almayın tümseklerde çok hoplatır
lan varya komplekse soktunuz beni koltuğumu değiştirdim
29 k aldım
gözünüz aydın
Yetgin daha öncede söylemiştim. Senin baktığın linkteki koltuk düzeni Airbus A-340'a aitti..
Biz Airbus A-330 ile uçuyoruz.. Koltuk düzeni de aşağıdaki gibidir..
By the way, koltuğunu değiştirmen hata olmuş. Çünkü 5 numarada ayak mesafesi oturma odası kadardı
* Geçen sene Airbus A330 ile A 340'ın arasındaki farklara kısaca değinmiştim.
http://www.turkishwat.net/thy-bagaj-...highlight=a340
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ee o zaman ben 11k ile öle kokan bi bölgede olmıcam desenize :=9 haha
gereken cevabı pm olarak yolladım ama herkesin görmesi acısından burada da yazıyım
thy de check işlemlerini online olarak yapmak isterseniz uçustan 24 saat önce gerceklestirebilirsiniz ancak koltuk secimi bilet alındıktan itibaren gercekleşebilir
bn yerimi 2 ay öncesinden ayrtmıstım (yani bileti alır almaz)
ancak neden bilmiorm ama yerim değişmiş
daha sonra bir daha ayırttım ve umarım bunda değişiklik olmaz...
Önemli Bilgi
Koltuk Seçimi çok önceden yapılıyormuş arkadaşlar. 13 Haziran için koltuk seçimini yeni yaptım ve koltukların büyük bir kısmı cam kenarı için dolmuş.
Erkenden koltuğunuzu seçmenizde fayda var.
tuvaletin yanındaki koltuğu seçmeyinde ....
Ben istanbuldan amsterdama gelirken pencere kenarında geldim, hava coğu yerde kapalıydı bir işe yaramadı bu yüzden....ayrıca yanımda yanii koridorda bir adam oturuyordu aramaızdaki koltukta bostu..saolsun adam tüm ucus boyunca fosur fosur uyudu horlaya horlaya..bende tuvalete daha doğrusu burada Rest Room diyorlar, gitmek için her kalktığımda adamın sovdüğünü tahmin ediyrmmm
amsterdamdan sonrada Nort West en baba kral ucağına bindim...ondada pencere kenarıydım ve yanım bostu....actım tv yi,, film falan seyrettim,,mp3 falan dinleyip , amerikaya vardığınızda gümrük memurlarıyla yapacağınız işlemleri ve cıkıs işlermlerini anlatan videoları izledim,,, sonra yemekti falan derken birde baktım kii varmısız.....
not: KLM nin ucakları ve hizmetleri guzel..fakat kabin gorevlilerii birde almancamı hollandacamı konusmasa cok iyi olur yauw,, okadar kaba bir dill kii,, tüm estetği bozuyorr...))
grszzz sonra
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks