KLM ile uçacağım.İnterneten 30 saat önceden itibaren check-in yaptırabiliyormuşuz.Sanırsam öyle daha iyi olur çünkü dolmadan pencere kenarı fln kapabiliriz.Pencere kenarı olacakta uçakta hangi nereye oturmamı önerirsiniz?
KLM ile uçacağım.İnterneten 30 saat önceden itibaren check-in yaptırabiliyormuşuz.Sanırsam öyle daha iyi olur çünkü dolmadan pencere kenarı fln kapabiliriz.Pencere kenarı olacakta uçakta hangi nereye oturmamı önerirsiniz?
bende cam kenarı istiyorum.motor üstü vermesinler çok sallanmayalımbir yolu yordamı varsa öğrenmek isterim.yetkilinin bana söylediğine göre,biletimize koltuk no yazdırabiliyormuşuz önceden fakat bunu dikkate alıp almamak,o an uçak görevlisinin insiyatifine kalmışmış.
sucks !
gece uçanları bilmem de, gündüz uçacaklar cam kenarı alsınlar, benim çok pis madara ettiğim bi adam olmuştu sırf bu cam kenarı için![]()
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
ben cam kenarına oturmayınca başım dönüyor
o yüzden illaki cam kenarı
kanat onu cam kenari yerler en ideal yerlerdir arkadaslar.![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Aynen bencede kanat onu ve on taraflardaki 2 'li koltuklardan secim yapabilirsiniz .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kanat önü almayın,kanat koparsa ilk siz uçarsınız ^^
sucks !
Neden kanat önü? Kanat manzarayı kapatmıyor mu?
kanatın bı 5-10 koltuk onu ya da arkası en ıdeal cam kenarı ıcın.. en onde cok gzl olur ama malum orası gotu kocaman, ensesı kalın kodamanlar ıcın recep ın dedıgı gıbı...
valla paso yemek-ıcmek ıstersenız en arkada ya da hosteslerın yemek hazırladıgı ara yerlerden bılet alın... ben gelısımde en arkada orta koltugun yanında ıdım.. hem tuvalete kolay gıdılıyo, hem de ne zmn tuvalate gıtsem hosteslerın yıyecek ve ıcıcek hazırladıkları yerlere hostesler tarafından konulan cıkolata, cıps malum her turlu mesrubat extradan alıyordum...bellı bır sureden sonra hotes bana extradan kendı vermeye basladı ....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks