Arkadaşlar konuyu açtım fakat moderator onayı bekleniyor falan yazdığı için burda tekrar yazıyorumm..
Bu sabah ben SEVIS işini hallettim netten...sonrada dedimki,, madem bugun boş gunun gitte SSN işini hallet...sonra gittim en yakın ssn e , fort walton beache...bindim taksiye...gittimm,, ssn i alamadım ...giderken 5 dolar verdiğim taksi parası donerken 45 dolar oldu....anasını satayım dedim...ssn i numarasını alamadığımı unuttum,, ciğerim yana yanabindim taksiye 45 dolar verip...taksicide masallah bir muhabbet yapıyoo.....pek katılamadım ama o halimle....neyse,, kötü girdi gercekten.....Gelirken mükemmel manzaralar vardı,, Destin beach, fort walton beach..şahane...tabii ben ciğerimimn acsııyla
bakamadım bir yere....
GELİRKENDE Elninoyavuz arladasımızın çalışacağı yeri gördüm..bigkahunas...masallah gercekten yeri cok guzel...plaja sıfır gibi..cevresinde oteller var...ayrıca pazo bizim mc donaldsın tabaklarında reklamları çıkıyor buranın....
neyse konuyu dağıtmadn,, giderken destinden ssn numaramı aldıktan sonra 2. iş arayacağım yerlerede bakıyrdmm..harbiden bizim buralarda iyi yer varmıs,, lokanta, otel, benzinlik cart curt.....gelenlere duyurulur....
neyse,, hatırlarsınız ben sabah saatlerinden bagnu_k yada sordum ne yaptın ssn i diye......keske yanıtını bekleseydim....gerçii iyi olduu tabii gezdik geldik,, tecrübe...
acaba bağnu ne yaptı...
neyse sorunun kaynağı su:
ben sevis kaydını bu sabah yaptım....ve ssn ofise gittim....saolsun yine yardımcı oldular güler yüzlü bir şekilde..gittimm sıra falan aldım,, sonra bir form doldurdum cart curt......sıra bana gelşnce benim bilgileri girdiler bilgisayara falan derkeeenn....ablamız bana bir tane kağıt verdi....ben suanda sana ssn numarası veremiyorum dedi...
haydaaa....why?
ben sevis kaydımı bu sabah yaptım,, ve en az 10 gün geçmesi gerekiyormuss...sonra benim sponsoru aradım,, müdür nedir bu işş falan diye...oda oyle dedi...sevisten sonra 10 gün beklememiz gerekiyormus...lan dedimmm ben bu 50 doların acısını çıkarmammıı...
neyse bakalım....bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirm..
selamlar
boyle bir şeyden haberi olan varmıı??
Bookmarks