aa o kadar zaman geçti yardım edebilecek kimse yok mu?
aa o kadar zaman geçti yardım edebilecek kimse yok mu?
bende clevelanda gec varmistim havaalaninda kaldim cok sakin oluyo cleveland havalani en azindan bizde oleydi rahatca kalmistik bi gece sorun olmaz kanimca..sweep isine gelince cedar daki en rahat departmandir..elinize veririler bi kagit calisma saatlerinizi gosteren tabi bi supurge ve kureginiz olcaktum gun supururusunuz baslarda baya bi calisirsiniz benim ne isim war burda dersiniz butun gun sicak altinda supururmek kolay diil tabi..daha sonra isin puf noktasini ogrenirsiniz powerbreak olayi bizim turk arkadaslar cok severlerdi
aman dikkat yakalanmayin ama..powerbreak olayi ise verilen molalari uzattikca uzatma olayidir mesela 15 lik arayi 3 saat yapmak gibi..gidilir yurta bi guzel uyulunur aksam 6 gibi cikilir iki saat supurulup imza atilir gun tamamlanir..cok kebap istir..ah cedar gunleri ozledim ya simdi yazinca..
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
hala bilet almayan var mı![]()
ya biz vizeyi fln aldık da biletimizi almadık henüz arkadslar bılet konusunda neler yaptınız kımler nerden aldı en uygun hangılerı ?
ya bu yurdun olduğu yer tam olarak neresi? sandusky'den cedar'a giden köprünün ne tarafında kalıyor? yarımada içinde mi yoksa?
bende 11 haziran 6.30 da istanbul-new york-clevland dönüş de 14 eylül newyokdan..
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
bu arada cedar point grubu kurulmuştur. anasayfa'da nerde görülüyor anlamadım ama profilime girerseniz görebilirsiniz grubu.
arkadaşlar cedarın bize verdiği account da yanınızda getirilimesi tavsiye edilen şeylerin içinde yastık da var acaba orda bize yastık vermiolar mı veya başka yastıkta yatamayanları düşündükleri için mi böle bişi söylediler. daha önce giden arkadaşlar yardım ederse seviniriz.
bi de benim işbaşı ayın sekizinde ama beşi gecesi amerikada olucam. havaalanında sabahlayıp ertesi gün gitsem cedarın yurtlara yerleşebilir miyim ???
bende ilk defa gidiyorumda bi sorun olacağını zannetmiyorum erken gitmenin...çok çok işe başlamazsın okadar...bu arada yastık konusuna gelince benm için fark etmez çok çok 2-3 gün yastıksız yatarım ama nevresim takımı götürcem...ne olur ne olmaz...ben de 14 hazirnda ordayı artık karşılamaya gelirsin...
şimdiden ii yolculuklar...
haa ben yanlış okumuşum erken gitsen yerleşmede sorun yaşamassın merak etme![]()
bunları söylediğiniz iyi oldu. valla çok dikkat etmek gerekiyor özellikle latin amerikalılardan mümkün olduğunca uzak durmak lazım en çok onları vurdu bu grip meselesi.
ama koca eğlence parkı bu riske girmek istemez ve bu sene aralıklarla kontrol eder belki bizi.
nevresim takımı kesinlikle götürmek gerek ne olur ne olmaz. üstelik nevresim takımımı seviyorum annem babamdan daha çok onu görmüşümdür son 2 yılda![]()
bu arada şu uyuşturucu testi nasıl oluyor cedar'da anlatıverin. iğne filan sokarlarsa bayılıveririm orda![]()
Arkdaşlar temin bi arkadaş beni aradı work&travel işlerinden anlıyorum diye... Bana dediki şirketleri babam araştırmış Cedar pointte 17 dolarlık iş varmış gideyim mi dedibende 17 dolarlık bi iş olmaz dedim. Hala üsteliyor babam yanlış mı anlıcak filan diye.... :d Yorumlarınızı bekliyorum
![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
o neymiş ya? bir hinliği vardır kesin inanmamak gerek. babana da artık işin olduğunu ve pozisyonunu eğer geçmek istediği pozisyon boşsa değiştirebileceğini söyle.
Sorry for my sazanitysazanlığımdan dolayı özür dilerim. Öyle işler varsa girebiliriz inşallah. Ama zannetmiyorum. Watçılar için söylenen işlerin dışındakilerde olabilir. Yalnız ABD vatandaşlarının çalışabileceği işler de olabilir.
abi supervisor lar bile saati 17$ çalışmıyor yaww...nasıl bi iştir bu böle...![]()
sweep supervisor'u olup çöpçüler kralı olacağım ordakaç para alıyor supervisorlar? bu sene 15 zor verirler sanırım.
şu drug test hakkında birileri bir şeyler söylese ya... iğne filan sokarlarsa bayılır kalırım oralarda sonra iş çıkmasın![]()
Şu anda 37 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 37 misafir)
Bookmarks