Wallmart
Şimdi üründe Includes 300 Minutes and 60 Days of Service upon activationyazıyor.Ayrıca Airtime ile kastı ek 300 dk değil mi?
Peki turkiyeye kargo ücreti alıyor mu? 20 $ üzeri için?
Wallmart
Şimdi üründe Includes 300 Minutes and 60 Days of Service upon activationyazıyor.Ayrıca Airtime ile kastı ek 300 dk değil mi?
Peki turkiyeye kargo ücreti alıyor mu? 20 $ üzeri için?
Airtime = kontör = dakika.
Konu faruk tarafından (07-06-2009 Saat 11:34 AM ) değiştirilmiştir.
Nerde olursanız olun NET 10 derim ben. http://www.walmart.com/catalog/produ...ct_id=10714716 Su linkteki " Enter your zip code " kısmına gideceginiz yerin zip codunun yazıp sebekenin olup olmadıgını kontrol edin yeter. Gerisi bir walmart bulup almaya veya online siparis vermeye kalıyor. Online olarak alacaksanız evinize yakın olan bir walmarttan gift kart tarzı bir kart alıp ücret yükletiyorsunuz. Sonra netten kart numarası kullanarak siparis verebiliyorsunuz ve gayet de güvenli. Ben bu yönteimi kullanmıstım öneririm. Burda belirtmek istedigim bulundugunuz yerde net 10 bulmanın zorlugu degil, sebekesinin desteklemesi. Net 10 online olarak walmartta var. İyi günler...
usa dan tr ile iletisimin en iyi yolu voip alternatif olarak da dunya telekom derim ben .. saygilar![]()
Bi iphone kırdılıyormu sorusu birde buraya yazılan cvplara sinir olmamk elde deil.
+1 faruk
LIVE IS LIFE
arkadaşlar okudum yazılanları ama hala kafama takılan birşeyler var
1.Net 10 alma işini gidince hemen ordan halledebilirmiyiz,daha doğrusu gitmeden burdan yapmamız gereken birşey var mı?
2.ben net 10 ile sadece sabit hatları arıyorum gibi anladım, peki ceptelefonları aranamıyor mu veya aranıyor diyelim yine 5cent mi dakikası?
3.İstanbul dışı da aranıyor deniyor ama istanbul dışını aradığımızda fiyat ne oluyor?
Biraz fazla soru sordum galiba
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Net 10 un sitesine girip baktım yurtdısı 15c olmus. Demekki zam yapmıslar bir ara. 2007de 10c di cok iyi hatırlıyorum.
1- Her hangi bir walmarttan gidip alabilirsin. Aktive etmesi de internet üzerinden 10dk nı almaz, telefon üzerinden de aktive oluyordu diye hatırlıyorum. Gitmeden burdan istesen de bir sey yapamazsın
2- Cep telefonları aranmıyor zaten cok acil olmayınca cep telefonu aramana gerek kalmaz gibi geliyor bana. TR de aksam saati olunca ordan evini arar tüm ailenle cok rahat görüsebilirsin, cebi aramana gerek kalmaz. Cep telefonunu da mezun veya baska bir calling card alır cep telefonuna onun sifresini girer öyle arayabilirsin ama pahalıya gelir.
3- İstanbul dısı da aranıyor, orda İstanbul yazmasına ragmen tüm Türkiyedeki sabit hatlar aranıyor, fiyat da aynı (15c) merak etme...
Not : Net10 yurtdısını 15c yapınca artık kafamda acaba diye bir soru isareti olustu. 10c iken calling cardlardan daha ucuza geliyordu. Simdi düsünmek lazım, 15c'den daha ucuz imkanlar kesinlikle vardır, ama cep telefonu rahatlıgını verir mi bilemiyorum. Simdi tekrar haberlesme icin bir yol düsünmek lazım...
arkadaşlar giderken yanıma laptop almayacağım
havaalanlarında ve bu net10u alana kadar geçecek 1-2günlük sürede (ailemizin en çok merak ettiği günler) sizce nasıl iletişim kuralım
telefon kulubesi falan her yerde var mı yani rahat bulabilir miyiz ve nasıl çalışıyor bozuk parayla mı yoksa kartla mı? özellikle londra ve jfkda nasıl ailemize haber veririz?
5 euro'ya calling kartlar var,ben gecen sene frankfurt'tan aramistim evdekileri![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaslar bu net10 işini halletmemiz ABD ye gittikten sonra ne kadar zaman alıyor??
wallmart'tan alirsan 10 dakikalik bi zamanini alicak![]()
Şirket Seçim Yönergesi
ok tesekkurler![]()
faruk sitelerinde LG icin 300 dakika yazmislar, hediye falan yok.
yanlis olarak sana ekstra kart gondermis olmasinlar![]()
Şirket Seçim Yönergesi
iki tane LG 300 var, galiba senin bahs ettigin Reconditioned olani (yani ikinci el)
Şirket Seçim Yönergesi
http://www.turkishwat.net/abd-gsmlerini-kullanmak-t4108p2.html
Konu faruk tarafından (07-06-2009 Saat 11:36 AM ) değiştirilmiştir.
net 10 dan sadece sabit telefonlar aranıyor diye biliyorum...
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
Doğru biliyorsun. Cep telefonlarını aramak Voip sistemlerinde bile çok pahalıya geliyor.
faruk shipping bedava degil ya![]()
sitelerinde son asamada UPS 16 $ Fedex 4.98 $ cikiyor.
Şirket Seçim Yönergesi
Beyler bişi sorcam size. Eminim bana kızcaksınız, konunun başını fln oku diceksiniz ama sormadan da edemiycem. Ben AT&T sim kart aldım Türkiye yi aramak yanlış hatırlamıyorsam 13c idi. fakat hattı kullandığım her gün hesabımdan 1 $ düşücekmiş. Merak ettiğim şu. Bu sayfada net10'dan fln bahsetmişsiniz. Türkiye'yi aramak için en ucuza hangisini mal ederiz, hangisiyle en ucuza konuşuruz?
Eminim kızıcaksınız bana özellikle de Faruk
cevaplamak istemezseniz de problem değil
Arkadaşlar burada yazılanların hepsini okudum, web sitesini de araştırdım ama bazı sorularıma cevap bulamadım.
1- Uluslararası aramalarda Turkey-Istanbul gözüküyor, böyle yazmasına rağmen başka şehirler de aranabiliyor yazmışsınız, bunda emin misiniz? Bu sene Istanbul dışı arama yapan var mı?
Geçen senelerde arama yapılabiliyorken bu sene bunu iptal etmiş olabilirler.
2- Cep telefonlarını arayamıyoruz peki cep telefonlarından aranabiliyor muyuz?
Amerika'daki veya Türkiye'deki cep hatlarından çağrı alabilirsek çok iyi olur. Ailelerimiz, arkadaşlarımız bize çağrı atarlar, biz de onlara geri dönüş (sabit hatta) yapabiliriz.
C1 : Türkiye'nin her yerini arayabilirsin
C2 : Cep telefonlarından aranabiliyorsunuz
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks