academix vardır iyidir güzeldir hoşturhatta msn adresini isterseniz verim şirket sahibinin
bende onlarla irtibata geçmiştim amma lakin kredi olayı sunamadıkları için onlardan vazgeçtim. normal ihtiyaç krediisi çek dediler ama öle cok pahalıya göre WAT kredisine göre. şirketin sahiplerinden biri turgay dır. iyi kötü herşeyi anlatırlar o yüzden iyidir. herşeyi toz pembe anlatmıyor. üstelik ben başka firma seçmeme rağmen Alaska ya gelirsin hbr et görüşelim diyecek kadar nazik biri. ama ben Alaska dan vazgeçtim
orda para kazanmanın sebebi günde 15-16 saat çalışmak arkadaşlar. eee günde o kadar SAAT çalışacak bünyeniz varsa gidin amerika nın sahil bölgelerine 2. iş yapın aynı parayı alın! ama günde 16 saatte bahsediyoruz arkadaşlar iyi düşünün! ben düşündüm caydım. Türkiye de günün 10 saatini yatarak geçirirken birden 16 saat yogun tempoyu zor kaldırıırz bence. öyle bir yapınız varsa Amerika içi düşünün derim. hem diliniz daha ii gelişir. 2. iş bulun aynı parayı kazanın derim. ama Alaska da kesinlikle kötü diyemem. ŞANSınız varsa Alaska süper olur tabi
![]()
Bookmarks