arkadaşlar 1 haziran sabh antalyadan istanbula thy ile gidicem el bagajı 8kg dio sitede ama istanbuldan deltayla gidicem onun da el bagajı 18kg nasıl ayarlicam ben bu işi? iç hatlar da thy tartıya koymuyo el bagajını diyenler oldu ama doğru mu
arkadaşlar 1 haziran sabh antalyadan istanbula thy ile gidicem el bagajı 8kg dio sitede ama istanbuldan deltayla gidicem onun da el bagajı 18kg nasıl ayarlicam ben bu işi? iç hatlar da thy tartıya koymuyo el bagajını diyenler oldu ama doğru mu
kesin cevap için thyi aramalısın derim..![]()
AEK
evet öle bir saçmalık var hadi giderken bvul dolu olmuyorda dönüşte bavul dolu oluyor nerdeyse 30 kg oyüzden patlıyorsun herkez dönüşte hazırlı olsun bena baya patlamıştı para istanbuldan adana yaparken
LIVE IS LIFE
el bagajıda biyere kadar bence 7 kilodan fazla birşey sokamazsın sıgmaz
LIVE IS LIFE
Thy iç hatlarda hiçbir şekilde el bagajını tartmıyorlar. Uçakta yanına alacaksan el bagajın var mı diye sorarlarsa yok dersin olur biter.![]()
THY'yi arayıp aktarmalı yolcularda aynı durumun geçerli olup olmadığını sorabilirsin..![]()
Yılda 30 a yakın yurtiçi uçuyorum. Şimdiye kadar bi kere bile sormadılar. Hatta en son 2 hafta önce uçağa kocaman bi poşet, ağzına kadar dolu sırt çantası soktum hiç birşey olduğu yok.
El bagajının olup olmadığını söylemen birşey değiştirmiyor. Boyu çok büyük olmadığı sürece okul çantası, spor çantası, ufak valiz vb. şeylere istersen 100 kilo koy kimse bakmazUçağa gönül rahatlığı ile sokabilirsin
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks