Bnde ankarada girmistim telefonla ogrendim.0312 455 55 55 pzrtesinden persembeye 16 - 17 00 arasi vize durumunuzu soyluyolar. Olumlu yada olumsuz. Bugun ogrendm. Biraz aci oldu
Bnde ankarada girmistim telefonla ogrendim.0312 455 55 55 pzrtesinden persembeye 16 - 17 00 arasi vize durumunuzu soyluyolar. Olumlu yada olumsuz. Bugun ogrendm. Biraz aci oldu
ayrica vize gorusmemi merak eden arkadaslar icin yaziyim. Ingilizceme guvenip girdim not ortalamam 2 nin altindaydi. Konsoloslukta cekik gozlu kadin beyaz kagittaki kutucugu isaretleyip ups le ds 2019 sevis ve pasaportunu yolla dedi. Martta girmistim vizeye. Yaklasik 3 aydir gidiyorum diye olaya bakarken bugun ogrendigim sonucla yikildim.tekrar denermiyim bilmiyorum. Gec kalmis olabilirim. Birdahaki randevumu temmuza alsam ki bu riske deger mi ? Ya bidaha red alirsam?
Umarim sonucunu bekleyenler benim yasadiklarimi yasamazlar. Suprizle karsilasmazlar. Herkese basarilar
ben 11 mayıs'ta istanbul'da tüm belgelerim tam olarak girdim. adam vizeni onayladım tebrikler falan dedi. ups e gönderdi. ups'e 12 tl bayıldım.. ayın 27 sı oldu. hala ortalıkta yok. bide adamın sözüne güvenip ucak biletini de aldım. Bu pazar pasaport gelirse gidicem..Ama ortalıkta yok. herkesınkı geldi şirkette benımki yok![]()
leglet sende ogrenebilirsin telefonla . En azindan hangi asamada onu soyluyo konsolosluk. Umarim husran olmaz senin icin. Icini rahat tut simdilik
henuz benımde ne ds ne wıze bı numaram yok ortalıkta : (
abi ben istanbul'da girdim. orayı da arıorm ama açık dosya hakkında bilgi veremeyiz diolar.. çıldırmamak elde degil. Benım de tek problemim ortalamaydı.(Aslında 2.52 ama üniversite degiştirdigim için gecen senenın ortalaması görünmüo. o yuzden 2 okuldan brden transkript aldım ve durumu gayet iyi anlattım adamda ikna oldu ki vizeni verdım dedi. ama bekle bekle bekle. şirketin de yaptıgı bişi yk..![]()
Az önce aradım ve aynı şekilde açık dosya hakkında bilgi veremiyoruz dendi. İyi de bu dosya ne zaman kapanacak da ne zaman pasaportu alacağız.![]()
offff offfffffffffffffffffff
LIVE IS LIFE
daha bugun pasaportu gonderdimNe zaman gelir arkadaslar bir tahmininiz var mı
benim on gün oldu hala yok sorduk konsoloslukta fazla mesaiye kalıyorlarmış çok fazla talep oldugu için yetiştireceklermiş 2 hafta içinde gelmesi gerekiyor
hepimizin vizeleri en hızlı şekilde yetişir inşallah.kalsınlar mesaiye 3 günde bitirsinler.![]()
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
geçen cuma yolladım daha beklicem gibi görünüyor ama 10 gün sonra amerikada olmam gerekiyor.bu ne yaman çelişkidir...
arkadaşlar ben dün konsoloslugu aradım vizeniz basılmakta yarına kadar gonderilir dediler. 2 gundur evde bekliyorum gelen giden yok. paraportun gelmesi ne kadar sürer. bir fikri olan varmı. uçak bileti ayırttık bu haftasonuna kadar. DS formumuzda yazan tarhilerden 4 gun once ve 11 gun sonraya ayırttık bileti. tarihleri görmeden bileti alsakmı ne dersiniz?
|
|
|
|
-dahi anlamındaki -de -da eki kelimeden ayrı yazılır
-bağlaç olan -ki eki de ayrı yazılır
-türkçe hiçbir kelime x,w,q gibi hafler içeremez
ya biri vize sormak icin telefon numarasını 4555555 yazmış 2 gundur arıyorum olmuyor. forumda birbizimize yardımcı olmak amacımız. sana teşekkür ederim dostum. umarım vizen gelir. ayrıca bende sunu diyim arkadaşımla beraber yolladık pasaportları. onun paraportu şirkete yolladılar benimki daha yok bekliyorum bende.
17 gunun ardından pasaportum 28 mayısta vize basılmış olarak geldi.
ps: ortalama 1.60
çok beklettiler ama kırmadılar saolsnlar =)
16. gün hala haber yok :S
nerdesin gözbebeğim pasaportum nerdesin...pofff...kaldı 6 gün gel artık sayfana kurban olayım gellllllllll![]()
ben daha bugün gönderdim arkadaşlar ve 16sında uçuşum var buraya bakılırsa sanırım vize yetişmeyecek acaba uçuşu ertelesem mi?
ben de dün gönderdim. çabuk gelsin ama yaaaa![]()
yok yok gelir arkadaşlar...daha pasaportu yetişmeyen olmadı heralde...bnmki bugün geldi...toplam süre 5 iş günü...tabi tatiller girince biraz uzuyor ama...yetişir merak etmeyin...dediydi dersiniz![]()
İnş. gelir pasaportunuz benim arkadaşlar 5 mayısta yolladı Hala tık yok ama umut var rahat olun gelir![]()
Don't Give up
Slm,
Daha önce iki kez katıldım bu programa, bu üçüncü olacak umarım. İlk vizem ertesi gün sabah elime geçti.
İkinici vizem arkadaşlarımla beraber yollamama rağmen 15 gün sonra gelmişti. :-))
Bu sefer 4 Mart'ta vize görüşmesine gittim. 25 Mayıs'ta DS-2019 formunu konsolosluğa yolladım ve hala bekliyorum.
British Airways'ten aldığım bileti değiştirmek zorunda kaldım ama sanırım tekrar değiştirecem, vizenin geleceği yok... :-(
Ach, birde erkeden bilet aldım kar ettim diyodum... Değiştirmek için verdiğim parayla bir bilet daha alabilirdim şimidi.
Vizeniz kesin değilse kesinlikle bilet almayın en azından BA'den bence. :-S
İstanbul Konsolosluğu'nu arayınca söylüyolar mı acaba, gerçi okudum sanrıım söylenmiyor...
Soğudum walla.... :-)
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks