Alıntı DEMIR17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
jailbreak nedir? ebay da da jailbreaked yazıyor bazı iphonelarda
YOKKK YAAA BENN ANLADIMMM BUR İPHONE LA İLGİLİ SORU SORANLARIN OKUMASII YOKK SADECEE YAZMASIII VARR Bİ İLK SAYFADAKİİİ 9. MSJA BAKARMISIN YANİ BENİM CEVABIMA??ONADA ÜŞENİRSİN DİE BEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM

Arkadaşlar artık yoruldum niye bakmıorsunuz iphone ile ilgili açılan konulara herdefasında bu son birhada açıklama yapmıcam diye ama yine birileri çıkıyor, sadece arama tuşuna basın ve oraya memetcetınkaya yazın goreceksınız kı butun msjlarım bu konuyla ılgılı, neyse tekrar soyluyorum

sozlesmelı ıphone alamazsınız nıyesını falan dusunmeyın ( sozlesmelı demek yaklasık 2 yıl bunun parasını taksıt gıbı ödiceksin demek)

iphoneları ebaydan 600-700 arası alabılırsınız ben öle yaptım unlocked alırsınız, artık jaılbreak i yanı ıphonu turkıye hatlarında kullanmadan once yapılan ıslem yanı kırmak, siz bile yapabilirsiniz , anlamıyorsanız o teknolojiden heryerde bu işlemi yapanlar var 50 ytl ye, herkes diorki amerikaya gidince iphone al sonra sizde düşünüorsunuz bende alim diye ama bu teknolojyle alakalı deilseniz haa iphone almışsınız ha nokia bişey deişmez programsız bir iphone normal bi nokia

umarım açılan son konu olur iphone la ilgili.