Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 126 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @banu_k (Virginia Beach/VA) 2009

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Başlangıç biraz sorunlu da olsa, sonrası güzel olmuş. Yılmak yok, gayet güzel. Bardağa her zaman dolu tarafından bakmak önemli, have a nica day

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iyi başlamasanda inş. sonu güzel olan bir wat sezonu geçirirsin...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

banu zaten neşeli kızıdır öle takmaz ufak tefek şeylere kafasını... bu arada herkes yemekten bahsetmiş acıktım yawww... hadi ben yemeğe kaçar.dikkat et kendine banu arada yazmayı da unutma...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

banucum başına neler gelmiş senin ya,vah kardeşim vaaahh ama hiiiç bozma moralini..şafak25 bizim az daha sık dişini yanındayız dikkat et kendine,istediğini bişi olursa bi mesajın yeter
    take a shot

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya banu takma kafana sen balıkesirden idmanlısındır bu tür aksiliklere. ben idmanlıyım şahsen pek zorlanmam sorunla karşılaşırsam. 2.iş olayın sevindirdi beni ama biz gelene kadar boş yer kalmaz sanırım şirket öyle söylemişti.
    DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Vakit yaklaştıkça gidenler artıyor yavaş yavaş. Valiz için 100$ vermeleri kötü olmuş. 50$ sadece boş valiz dersek içindeki tüm eşyalar 50$ mı yapıyor. Zaten sadece deltada kullanabiliyormuşsun.
    Bu arada erken gidenler şanslı gibi. Herkes iş yeri açısından fazla sorunla karşılaşmadı. İlerleyen zamanlarda da inş böyle devam eder.

Keşke bende yemek bulamasam 3 ay bi elma ile idare etsem. Türkiyeye zayıflamış dönerim. Nerde o günler :P

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bağnu selam...Dün SSN e gidecektim..Ne yaptın hallettin mi..Bnede bugün yada yarın gideceğim . Sevis i az once yaptım..Sevis olmadan ssn e gitme dedilerde....Umarım halletmişsindir...SSN için ne yaptın kısaca anlatırmsn...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağnu selam...Dün SSN e gidecektim..Ne yaptın hallettin mi..Bnede bugün yada yarın gideceğim . Sevis i az once yaptım..Sevis olmadan ssn e gitme dedilerde....Umarım halletmişsindir...SSN için ne yaptın kısaca anlatırmsn...
    alpinist sende netten çıkmıyon haa
    AEK

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı aek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alpinist sende netten çıkmıyon haa
    walla bugun tatil gunum...sabah sabah sevis kaydı ,, haber maber derken takıldık kaldık...ya birde diğer arkadaslrın soruları oluyor,, onlarada elimden geldiğince yardım edeyim istiyorum....çok sukur wireless vardaa

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla bugun tatil gunum...sabah sabah sevis kaydı ,, haber maber derken takıldık kaldık...ya birde diğer arkadaslrın soruları oluyor,, onlarada elimden geldiğince yardım edeyim istiyorum....çok sukur wireless vardaa
    tabikiyardım ediceksin okadar emeği geçti bu forumun sana şaka bi tarafada sabahın 5inde 6sında uyanıp canının sıkkınlığı TW de geçirmekten ve insanlara yardımcı olmaktan daha güzel ne olabilir ki
    AEK

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

cnm gittim birsey yok ya ilk giriste bir form dolduruorsun o kdr numara aliorsun makinadan bekliorsun pasaport is sozlesmesi ds formu o kdr iste verion hicbirsey demio bekle dio sonra bir kagit verior eger en gec 1 ay icinde gelmezse buraya bu kagitla gel dio okdr bi problem yok burada is cok dert etmeyin sadece kalacak yer belki dertli olur ama onada yardim edior sirketler zaten alistim ise basladim sabah 9-4 calisiorum ikinci is olayi da yatti bu arada saatler cakisior ben biraz dertli bir ogrenciyim sanirim olsun alistim suanda guzel zaman geciorum geziorum paso araba var altinda arkin saolsun beni gezdiriorlar ediorlar takilioruz gelinde burdada bir gun toplanalim bari daha ben florida ya gideecemmm heheh ehliyet sinavina giriorum bu hafta ici iste takilioruz

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

banu bu ehliyet alma olayını bi anlatır mısın bende almayı düşünüyorum da orda nasıl yapabilirz...?* neler yaptın aşamalardan bahseder msin biraz..
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tatlim birsey yapmiorsun pasaportla basvurdum ben bu hafta icine sinav var dedi uc kere girebiliorsun sinava daha sonra sana yine bir gun veriorlar direksion icin o kdr basvurdugunda kitapcik al herseyi kurallari anlatior o kdr

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

peki nereden başvurabilirz buna...
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla bağnu ya nerden basvuruyorz,, bak floridayada gelicekmissin,, beklerim....

bende pazartesi ssn e tekrar gideceğim, cevrede güzel işler var,, evin yanında falan bakalım insallah uyar birisi bana...suan 3 gün off day im var...bakıcaz artık...

grsz

buarada senin çalıştığın yer neresiydi,, ne iş yapacaktın....ehliyeti gezmek için mi alıyorsun...

ya birde su ehliyet sınavına girersen sorular hakkındada birşeyler yazarmsnn

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

ben 4 haziran die biliordum ama neyse
    burdan kutlayalım biz de
    doğum günün kutlu ola

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

dogumgünün kutlu olsun banu
    Somethings never changes..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Doğum günün kutlu olsun bacım
    Don't Give up

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

3 haziran doğum günü ama daha amerikada 3 haziran olmadı o yüzden 7 saat daha bekliceksiniz =)))
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı fubar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 haziran doğum günü ama daha amerikada 3 haziran olmadı o yüzden 7 saat daha bekliceksiniz =)))
    Orda doğmadı Banu. Türkiye'de doğdu. Nereye gittiği önemli değil. Yaşı aynı kalır

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Tmmda onun için şu an hala 2 haziran ve paralel evrende şimdiye kadar 12dakika geçti =))) E=mc^2'den

ozaman
    = still 2 June in USA

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı fubar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tmmda onun için şu an hala 2 haziran ve paralel evrende şimdiye kadar 12dakika geçti =))) E=mc^2'den

ozaman
    = still 2 June in USA

bumudur yani, bu kadar basit olmaması gerekiyodu..
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bumudur yani, bu kadar basit olmaması gerekiyodu..
    Nabiim kanka Eisntein teorisi hakkında tek bildiğim bu =) başka bişeyde sıkamadım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya :P cok saolun keske kutlaya bilseydik evet ben hala ikisinde yim ve bekliorummm :S off kutlayamicam baksaniza

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

mutlu yıllar's...
    bnmde 1 temmuz. Virginia'da süprüz bi party bekliorm :P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı banu_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar ben de suanda usa, virginia beachdeyim izmirden aktarmali olarak izmr-ist ist-ny ny-norflk havalimanina geldim. norfolk hava limanina gelinceye kdr bir sorun yasamadim. bundan sonra sorunlarm basladi ilk once bagajimdan biri havalimaninda parcalandi icinde neyim varsa yanmis parcalanmis bir durumda elime gecti ucak firmamin yaptigi ise sadece bir bavul ve sadece ucuslarda kullanabilecegim bir cek vermesi oldu.tabi ben bununla ugrasirken rezervasyon yaptirmis oldugumuz motelin giris saati gecti ve baska bir yer aramak zorunda kaldim. gecenin 2 sinde bir yer bulabildim. (saat 10 sularnda inmistim) o yorgunlukla zaten sizmisim.sabah uyandigimda ki ucakta hic uyumamistim saat 5 ti. daha sonra 9 gibi is yerime gittim bana sevis i ve guvenlik numarami alip oyle gelmemi soylediler.burada internet bulamadim kutuphane aradim ve cok uzakti gittim sevis e aktive ettim. daha sonra guvenlik numaram icin bana en yakin ofisi bulmaya calistim ama o gun bulamadim gercekten cok uzakta idi bende gitmedim.daha sonra rezervasyon yaptirmis oldumuz motele geldim ve rica ettim yasadigim olayi anlattim ve anlayisla karsiladilar ve ilk geceyi iptal ettiler.diger iki gece bu motelde kaldim. aslinda hala ayni yerdeyim buranin sahibi bana ikinci bir is teklif etti bende kabul ettim tabi ki kalacagim yer bir daire olarak degisti.ve bana burada calisacagim icin ucrette indirim yaptilar. alisamadigim tek sey yemekleri hicbirsey yiyemiyorum. tadini cikariyorum tek basima geldim buraya acikcasi arkadasim olmasini isterdim tek cekilmiyor. konustuklarini anlamak gercekten zor (en azindan benim icin) birsey soruyorsun kirk tane cumle kurarak anlatiyor iyice kafan karisiyor. geldik bir kere herkeze kolay gelsin gorusmek uzere suanda burada saat sabah 7:11 ve ben 4 de uyandim bye byeee
    Sana helal olsun ya valla o kadar şey benim başıma gelse oturur ağlarım. Sen bayan olmana rağmen(duygusallık açısından) büyük bi cesaret örneği sergileyip oralara yanlız gitmişsin ve başına gelenlerle savaşmışsın. Saygı duyuyorum başka bişi diyemiyorum...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Banucum tatlım mutlu yıllar geldiğimde söz sana guzel bi parti organize edicem.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

iyiki doğdun

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

nice senelere.....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)