üstad bnde o sirketle gidiyorum ii bi sirkete benziyo bn daha bi yanlısını görmedim
üstad bnde o sirketle gidiyorum ii bi sirkete benziyo bn daha bi yanlısını görmedim
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
ben 2000 ytl falan çekmeyi düşünüyorum gelince ödeyebilme olasılığım sizce % kaç??????
bence yapacağın iş ne olursa olsun, orda parayı çarçur etmezsen 2000 e kadar olan kısmı rahat ödersin.. Tabi daha bilgili arkadaşlarında yardımı gerek.Onlara da danış.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
çaçur etmek derken? ben tutumluyumdur ama amerikayıda gezmek istiyorum.....
Ya tabikide alışveriş yapıcaksın gezeceksin ama tutumlu olmak zorundasın.Yoksa o 2000 i ödemek biraz hayal olur gibi.2800 le gidip 8800 yapan laptop,camera vs sini alarak dönen arkadaşım var. 2 işle bunu yaptı. ama diğer tarafta 3000 le gidip , sıfırla dönen arkadaşımda var. Yani , "Hugo parmaklarının ucunda"![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
wampir lee bende geçen sene 2000 ytl bankadan kredi çektim nakit sıkıntımdan dolayı..ve gelince borcumu kapattım..2000 ytl seni fazla bi sıkıntıya sokmaz merak etme gelince rahat bi şekilde karşılayabilirsin
bu neresi olursa olsun geçerli mi????
bunun için yeni bir konu açmaya gerek yok.. ben kısaca size anlatiim..3000 dolar benim için büyük bir paraydı.. 1500 dolar kadar birikmiş param vardı. 1500 dolarınıda TEB bankasından çektim... amerikaya gittiğimde ilk olarak kazandığım paralardan bu borc parasını kenara attım.. çünki işin içine banka girince parayı istesenizde har savurup harman savuramıyosunuz..daha sonraki kazandığım paralar ise her şeyi mi karşılamaya yetti..hatta bütün program maliyetini çıkarmış bir şekilde döndüm...ama şunuda belirtiim .asla 3000 dolar çekipte riske girip gidemezdim..çünki bana göre tamamını çekip gitmek bana göre aptallık..hem üzerinde oluşturduğu baskı hem stresi çekilecek gibi değil..bunu nerden biliyosun diye sorarsanız 3000 dolar değilde 4000 dolar çeken bir arkdaşım vardı..onu gözlemlemem yetti..çünki program ücretinin hepsini çekeyim diye düşününce bari biraz daha fazla çekimde yanımda bulunsun olmazsa harcamam düşüncesi oluşuyor.. bu aslında insanın kafasında oluşan çok tehlikeli bir tuzak..bu programa cebinden tek kuruş para çıkmadan giden arkdaşlar paranın hesabını tam anlamıyla yapamıyorlar. mantıken yapılması gerekiyor ama olmuyor işte.. test edilmiş onaylanmıştır bu düşüncelerim
şunuda belirtmek istiyorum. bu düşüncelerim kendine güvenen arkadaşlarım için. amerikaya gidince yok ben oralarda naparım yok çalışamazsam halim nolur diye düşünen arkadaşlar kesinlikle bankadan kredi çekmesin..kendine güvenen(özgüven konusunda) arkadaşlar çeksin.hele hele amerikaya giderken çok korkan bir arkdaşın kredi çektiğini düşünemiyorum![]()
atlantiz, yeni bir başlıkta bunu belirtmeni istememin sebebi bu yararlı mesajın çok gerilerde kalması ve gözden kaçması olasılığının yüksek olmasıdır. Ayrıca bankadar kredi çekerken hangi koşullarda çektiniz yani kefil falan istenmiyor mu?
admin (at) turkishwat.net
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks