Arkadaşlar vizemin bitiş tarihi bölümünde 2014 yazıor.Birlikte başvurduğumuz dier arkadaşların normal olarak eylül 2009 bitiş tarihi..bu bir sorun çıkartır mı,neden böyle birşey oldu acaba daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı ??
Arkadaşlar vizemin bitiş tarihi bölümünde 2014 yazıor.Birlikte başvurduğumuz dier arkadaşların normal olarak eylül 2009 bitiş tarihi..bu bir sorun çıkartır mı,neden böyle birşey oldu acaba daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı ??
Ne güzel, daha ne istiyosun
daha once de alan vardi sorun olmaz. zaten onemli olan j1 vizesinde ds 2019 formu. orda yazan bitis tarihinden sonra calisamazsin ve bitis tarihinden 26 gun sonra ulkeden ayrilman gerekir. Ha sanirim sana bir avantaji olabilir. eger seneye de gidersen ds belgen geldiginde vize gorusmesine gitmen gerekmeyebilir sonucta vizen o tarihler icin var olacak... emin degilim ama....
bi sorun çıkmasın abd ye girişte...
ya niye ciksin amerikaya giriste. sana fazla vize vermisler eksik degil onemli olan ds 2019 belgesi dedigim gibi kafana takma sorun filan olmaz...
bizim şirketin dağıttıgı broşürde yazıyordu, vizenizin 5-10yıllık çıkmasına sevinmeyin bir sorun olabilir diye, yani belki vize J1 olmayabilir bence yine sen bi sor danışmana
yanlıslık yapılmıs sırketınle mutlaka konus hemen vizenın degıstırılmesı gerıkıcek buyuk ıhtımalle...
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Sorun olmaması lazım, geçen oryantasyon programında söylediler. Kimilerine veriliyor, bir problem olacağını zannetmiyorum, bence avantaj.
yanlış bilmiyorsam ne avantajı var ne dezavantajı ama olabiliyor tabi.ds nin tarihleri önemli olan o bitince dönüceksin ve o vizede biticek diğer herkesin bittiği gibi.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
28 gün olması lazım değil mi.
Iste surede bir anlassak
Ben gecen sene sanirim tam 1 ay kalmistim,vize bitis suresinden sonra.
30 gün kalabilirsiniz arkadaşlar yani süre öyle fakat hani 31 kalsanız naptın sen çık dışarı demezler zannımcayinede tabi 30 gün kafi
bana da 5 yıllık çıkmıştı, ama hiç bi işe yaramıyo, anlamsız bi durum, ds e bağlıyız sonuçta, sorun olması ise tabi ki sorun olmaz, eksik değil fazla sonuçta, bana bişi olmadı.
bi yurt dışı eğitim fuarında konsolosluk görevlisine sordum, yanlışlıktır falan demişti.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
ya bana sponsordan mail geldi orda 26 gun kalabilirsin ds bitis tarihinden sonra yaziyor..ondan ole dedim zaten ben ds bitisinden evvel donecem ondan sorun yok...
Geçen sene forumdan bir kişiye denk gelmişti öyle sorun olmaz merak etme .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
teşekkürler arkadaşlar...bu vizeyle seneyede gidemezmiyim..gidersem bi sorun olur mu...
bu 26 gün 28 gün diyosunuzda bi arkadaş vardı forumda, şubat ayına kadar durmuştu. usa de yani eğer oyle olsaydı nasıl duracaktı bu arkadaş..??
AEK
ayrıca daha dün bu knu oryantasyonda soruldu ve kesinlikle böyle bişey olursa tekrar konsolosluğa geri yollayın dediler pasaportu
bence riske girme
uyanıklığa da gerek yok
bencede geri yolla yaaa, ne gerek var abi, zaten yanlış gibi durumlarda çok hızlı oluolar sanırım
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ee için rahatsa sorun yok
ölede peki bu vizeleri elle basmadıkalrına göre bi pc aracılığıyla falan basıolar..bi j1 vizesininde süresi bellidir denilo,ee o zman neden böle bi durumda hata mesajı falan alınmıyor..demek j1 vizesine istenilen süre kadar vize verilebilio ki sistem herhangi bi hata falan vermio...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks