Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Çok teşekkür ederim gerçekte...

Biraz önce işten geldim..Bugün ilk günümdü

Hersey yolunda...İşi kapdık sayılır....Yani nerden başlasam bilmiyorum ya...

evde yerleştik bakalım...şuan e.destindeyin...ev standart amerikan evi....tek katlı...içinde hersey var...arkada birde kucuk gölü var...
yanii şimdi boyle anlaıyorum size ama inanınki,, bazen benim bile inanasım gelmiyor...

evde tayland, vietnam ve koreli çocuklar var....suan 7 kişiyiz...saolsunlar epey yardımcı oldular evde,, çevreyi tanıttılar....nerde ne var gosterdiler...birazda biz kesfettik tabii,, gerçi daha 2 gün oldu gelelii ama...

mc donaldsın oryantasyonu fasa fiso....walla ilk günümde yanii bugunn nerdeyse tüm işleri gördüm denedim,, fakat olay size kalmıs,,, yanii size ayrıca birşeyi anlatmıyorlar,, siz gördüğünüzü yapıyorsunuz,,, saolsun benim evdeki taylandlı cocuklarla aynı yerde calısıyormsm,,, epey yardım ettiler walla...zaten olay boyle işliyor,, yeni gelene,, eski çalışanlar olayı anlatıyor...

e.destin mc donalds epey yoğun,, fakat over time verecek gibi değiller...

içecekler bedava yanii dusunun bugun benim ilk gunum ama kola içmektenn kusacamm nerdeyse....

yemeklerin % 50 sini mc donalds karsılıyor...

Bunun dısında ozel sorularınız varsa bana saorabilirisnz....

NOT: BUTARAFA GELECEK ARKADASLARA UYARI:

ben geleli 2-3 gün oldu buraya fakat doğru düzgün güneş yüzü gormedik...sürekli yağmur sanki musonlardasınız...
ayrıca gelirken yağmurluk alın....uzun kollu birşeyler geitirn kesin...

yanii nasıl soylıyım size,,, yağmur oyle bir yağıyor ki,,, sankiii niagaranın altından geçiyormussunuzsunuz gibi

ısın hayırlı olsun tavsıyelerın ıcın tsk ler bende orlandoya gıtcem. buyuk ıhtımal orasıda oledır havası ...