Arkadaşlar 27 maysıta vize görüşmem ovar lakin şirketim bugün bana ds formu yetişmeyecek dedi( 1 ay öncesinden ds için başvurduk) sorum şu : ds formu olmadan da vize görüşmesine gidebilirmiyim?
Arkadaşlar 27 maysıta vize görüşmem ovar lakin şirketim bugün bana ds formu yetişmeyecek dedi( 1 ay öncesinden ds için başvurduk) sorum şu : ds formu olmadan da vize görüşmesine gidebilirmiyim?
Gidemezsin. 1 Mayıs'ta kalktı o uygulama. Yeni bir randevu tarihi almalısın.
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
teşekkür ederim faruk
Ben de gidiyorum aynı gün. Gönül isterdi ki konsoloslukta görüşelim ama yapacak bir şey yok. Bugün randevu almak istesen 5-6 hazirandan önce alabileceğini sanmıyorum. Ne zaman gitmeyi planlıyordun?
ya 14 haziran da new yorkta olmam lazım iş için sınava giricem bütün planlar mahvoldu
14 haziranda new yorkta olmam gerekiyor lifeguard işi için sınava giricem işler alt üst oldu yani
14 haziranda new yorkta olmam gerekiyor lifeguard işi için sınava giricem peki vize görüşmesinden sonra kaç günde alabilirim vizeyi
14 haziranda newyorkta olmam gerkiyor lifeguard işi için sınava giricem ne yapıcağımı bilemiyorum ya![]()
aynı mesajo çok kere gönderdim sistem hatası galiba peki acil başvuru seçeneği falan varmış onu deniycem olmazsa artık o işten vazgeçmek zorunda kalıcam muhteşem işti ya saatine 13,72 dolar veriyorlardı
şaka gibi bi durum ya bir arkadaşımla anyı anda başladık işlemlere şirkette aynı zaten onunki geliyor benim ki gelmiyor.şirkete göre sorumlu amerikada ki şirketmiş o yollamamış.
bir sorum daha olacak şirketim baba cumartesi pazar (bugün yani) vize başvurusunda bulunamayacağımzı söyledi bu doğrumu online başvuru yapılamaz mı?
Görüşmeden sonra kesinlikle vize alıp almadığını sor, ardından işinin çok acele olduğunu söyle ve pasaporta bir an önce ihtiyacın oluduğunu belirt. Forumdan bir arkadaş görevliyle konuştu ve pasaportu 8 saat sonra eline geçti. Yani yardımcı oluyorlar. Telaş yapmaya gerek yok.
Vize randevu tarihi çarşamba salı veya çarşamba günü aldım 15 ine verdiler, sanırım daha ileri bir tarihe kalacak senin görüşme, işverenle konuş bence durumunu belirt işini değiştirmek zorunda kalmayabilirsin..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
çok teşekkür ederim arkadaşlar artık bastırıcaz yalvarıcaz
dostum baya bi zor durumdasın...temmuz dan önce gidemezsin sanırım
Arkadaşlar benimde çok acil bir durumum var tecrübeli arkadaşlardan yardıma ihtiyazım var arkadaşımın vizesi geldi fakan vizeyi 20 eylüle kadar vermişler yani 21 mayıs-20 eylül arası vermişler ama biz dönüş biletini ekime aldık şirket diyoki o süre çalışma süresi için ondan itibaren 25 gün kalabilirsin diyor ama bana mantıklı gelmedi daha öncede bikaçkez avrupaya gitmiş biri olarak vize bitince o ülkede kalma hakkın yok diye biliyorum nasıl oluyor bu iş lütfen yardım ederseniz çok iyi olur....
arkadasim ds formunda yazan son calisma tarihinden sonra 26 gun daha amerika da calismadan gezme hakkin var!!!!! merak etme....
yok ya o kadar da degil yani polis sokakta yururken seni cevirmez zaten ama iste resmi islem yaparsan veya ulkeden cikista yaninda bulunmasinda yarar var o kadar...
DS bitiş tarihin zaten otomatik olarak vize bitiş tarihin oluyor. Yani DS taşımana gerek yok.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks