Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci 12345678 SonuncuSonuncu
Toplam 237 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: [GENEL]Tavsiye-Şikayet-Uyarı-İstek Başlığı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sayın wat guruları,

sorum size. ben izmirden bu wat macerasına katılmak istiyorum.
    ve de bir otelin onburo dept front desk clerk veya bellboy
    o da olmadı servis elmanı garsonluk gibi isler istiyorum.
    bu is icin izmirden secebilecegim en uygun isveren>sponsor>sirket
    hangisidir acaba. bu aralar yogun arastırma icerisideyim.
    bana bi yol yordam gosterin hafiften panik oldum da.
    gec kalmıs gibi hissediyom biras.
    yusuf yusuuuuuuuuf

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

worldismine baka arkadaşım geç falan kalmadın. tamam geç kayıtların belki biraz dezavantajları var ama bu tamamen şans meselesi. eğer okulun erken biter amerikaya erken gider ve biraz da girişkensen işin pozisyonun ne olursa olsun oraya gittiğinde iş verenlerinle grüşür pozisyonunu değişebilirsin. orası amerika burası türkiye burada işler nasılsa orada da öyle yani farklı bi gezegene gitmiyosun tek farkı orada hakkını alıyorsun ne kadar saat çalıştıysan o kadar saatlik ücretini alıyorsun. bi de ingilizcen perfect ise zaten hiç düşünme gerisini

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben yeni katıldım bu foruma gezinirken bi bakiyim dedim ben daha önce 3 kezgittim ve YERO diye bi şirketle gittim bence bu işi artı8k abartılı yapanlar suyunu çıkardılar ilgilenmiyolar öğrenciyle başından savuyolar ben çok memnunum şirketimden tavsiye ederim.....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart edurehber hakkında

arkadaslar edurehber hakkında gorusu olumlu yada olumsuz elestırısı olan var mı daha dogrusu bu sırketle programa katılan varsa dusuncelerını alabılırmıyım.web siteleri baya profosyonel oldukları ızlenımını verdı ama tabı websıteyle olmuyor bu ısler.i.neyse goruslerınız ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı brok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar edurehber hakkında gorusu olumlu yada olumsuz elestırısı olan var mı daha dogrusu bu sırketle programa katılan varsa dusuncelerını alabılırmıyım.web siteleri baya profosyonel oldukları ızlenımını verdı ama tabı websıteyle olmuyor bu ısler.i.neyse goruslerınız ?

Himm sahibi Ismail ile tanisinca heralde goruslerin degisir... )) en son gecen sene avea ile yaptigi reklam anlasmasindan dolayi baya bir iceri girmis, borclar birikmis diye soylenti vardi ama, sora ne oldu kim bilir...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı tata844 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Himm sahibi Ismail ile tanisinca heralde goruslerin degisir... )) en son gecen sene avea ile yaptigi reklam anlasmasindan dolayi baya bir iceri girmis, borclar birikmis diye soylenti vardi ama, sora ne oldu kim bilir...
    nasıl yani? bildiklerini anlatırmısın? eğer adam bi girişimcilik falan yapıp başarılı olamadıysa bu pek yadırganacak şey olmaz bana göre

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim gecen seneki sirketimdi. bence avea gibi buyuk bi kurumla anlasan bi sirket guvenilirdir adamlar salak degil herhalde avea ile anlasmis batmak icin mi? ) ben memnundum ilgi vardi en azindan diger sirketlere kiyasla

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben 2 sene edurehber le katıldım programa...
    ufak tefek iletişim sorunları hariç ciddi bir problem yaşamadım...
    ama belki de ben şirketin şaslılarındanımdır...
    karar sizin ama tavsiye edilebilir bir şirket..
    en azından ilgi vardı şirkette...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow

Edurehber ile ilgili iyi bir sirket diyenler icin basima geleni yazmak istedim ona göre seciminizi yapin.kayıt olmadan önce detaylı bilgi aldım.Bulunan isi kabul etmem zorunlulugum varmı görüsme zorunlulugum varmı seklinde. yok denildi. sizin istek ve becerileriniz ve egitimize uyumlu iş bulma garantisi veriyorlar ancak kayıt olduktan sonra bana istedigim pozisyon icin uygun olmadıgımı söylediler.kayıt aşamasında sizinle mülakat yapıyorlar ingilizce ve bunu kayıtdan önceki bu mülakattada söyleyebilirlerdi.simdide farkli bir pozisyonda is bulabiliriz diyorlar tamamen benim becerilerim ve egitimim disinda bir alan bana tavsiye ettikleri.ancak tabiki kabul etmedim.bu güne kadar 100ün üzerinde ögrenciyi göndermişler.Baştan ilgili gibi görünüyorlar ancak sonradan ilgileri bitiyor.Sizi buldukları ilk işi kabul ettirmeye zorluyorlar ve ödediginiz kayıt ücretini geri alamazsınız falan gibi bir nevi tehdit ediyorlar.kayıtdan önceki söylediklerinin tamk tersi yani.hersey kayıt olana kadar.bence dikkatli düşünün bu şirket ile ilgili.ayrıca sirketin söyledikleri ile sözlesmenin icerikleri oldukca farkli.gidin istanbul besiktasda ki bürosuna bi söylediklerini dinleyin birde sözlesmelerini isteyip okuyun beni anlayacaksınız.Tesekkurler...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende edu ile katıldım izmir ofisten,event staff olarak san diego daydım,bir problem yaşamadım,dah önce 6 sene orada yasamış bir arkas yardımcı oldu ve her konuda iyiydi,halende görüşüyoruz.Diğer ofisleri bilemem tabii ama izmirden gideceklere bir bir görüşün derim

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

edurehber hakkında doyurucu yorumlar yapabilcek biri yokmu?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bende avea talihlisi olarak bu sene gideceğim yok mu tavsiyesi olan arkadaşlar?açıklayıcı bilgiler

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bende avea talihlisi olarak gidiyorum bu sene inş. var mı tavsiyesi olan campusa ile var mı tavsiyesi olan

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar bende bu yıl edurehber ıle gıdıyorum.istanbul ofısınden katılıyorum.artık bırakaım bu sırket arasdırmasını kurcaladıkca kesın bısey cıkıyo.ınsallah hepımıızn bu wat macerası ıyı gecer....herkese bol sanslar cunku amerıkada en cok ona ıhıtıyacımız olacak!!!!!!!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

ben cuma günü edurehberin "sözde" fuarına gittim.ve izlenimim:
    2 tane çömez genci yetkili olarak koymuşlar,öğrencileri birer kobay gibi işverenin önüne çıkarmışlar.bu çömez gençler kesinlikle işin erbabı değil kaldıki iş yapabilcek konumda değiller bana göre çünkü hizmet sektörünün kurallarını bilmiyorlar.ha tek bir fuarla 2 saatlik bir gözlemle hemen yargıya varılırmı hayır.ama ben çok olumsuz bir hava aldım,bu insanların ileride başımı ağrıtabilceğini gördüm bu yüzden vazgeçtim edurehberdende diğer bilinen şirketlerdende.asıl işi yurtdışı eğitim olan yurtdışında ofisleri olan çalışanları doktora derecesine sahip olan işi bilen insanlarla anlaştım.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

o ne ya ? WAT dami doktora yapmislar ? doktora ile WAT in ne alakasi var ? hic bir sirketi bu sekilde elestirmeyin bence. 2 saat icindeki izlenimin diger ogrencileri olumsuz etkileyebilir, hatta on yargi olusturabilir. Tabiki elestir ama onunda bi dozu olmali bence
    Work and Travel Alaska - Dikkat !

http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html

_______________SkyBlue2391_______________

2004 Alaska
    2005 Alaska
    2006 Alaska
    2007 Alaska
    2008 Alaska
    2009 ........

Mutlaka gidebildiginiz kadar cok sirketi ziyaret edin daha sonra kiyaslayip kararinizi verin . Guvendiginizi secin .

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yazinalaska Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o ne ya ? WAT dami doktora yapmislar ? doktora ile WAT in ne alakasi var ? hic bir sirketi bu sekilde elestirmeyin bence. 2 saat icindeki izlenimin diger ogrencileri olumsuz etkileyebilir, hatta on yargi olusturabilir. Tabiki elestir ama onunda bi dozu olmali bence
    aslına bakarsan haklısın doktora yada master yada vs. önemli değil önemli olan şey hizmet sektöründe "iş yapabilmektir" ben işletme okuyan ve 5 yıldır hizmet sektöründe çalışan biri olarak bu "çocukların" bu işe uygun olmadığını gördüm.2 saat yeterlimi açıkçası orda olsan bana hak verirdin eminim.maksat karalamakmı?asla.eduyu bilen bilir giden çok insan vardır,memnun kalan yada kalmayan beni ilgilendirmez,izlenimimden sonra.ben sdce bu özgür platformda fikrimi belirttim.Burada herkes belli bir seviyeye gelmiş aklı başında insanlar,eminim karşı görüşlerde vardır katılanlarda vardır.farkındasyan şuan katıldığım şirketide belirtmedim belirtmeyeceğimde.Sadece izlenimimi sizlerle paylaşmak istedim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

gerçekten şans lazım umarım herşey yolunda gider..izmir fuarına gidecğim inş. bende bakalım nasıl?geçen sene kaç kişi yollamışlar bi de geçen senede avea ile 100 kişi yollamışlar varmı bilgisi olan millet memnun kalmış mı acep?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

şu avea meselesi ne ya???

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar kımse 2 saat ıcınde bı ızlenım elde edemez bu bır.ikincisi ben basvurdum bu sene edurehbere ve ısım kalacak yerım yanı aklına gelebılecek butun watla ılgılı seylerı sızın o ısı bılmez dedıgınız cocuklar yaptı bu ıkı.yanı artık unv temsılcılerı bu ısı yapıyokı kaldıkı adam almıs o cocugu sırkete oturtmus ve kendıne her turlu ımkanıı vermıs.lutfen kımse onyargılı davranmasın.benım dusuncem eger suphesı olan varsa gıtsın ofıse bırebır gorussun.haa benım ofısım ıstanbul besıktasdakı baska yerdekı benı ılgılendırmıyo!!!ben sonuna kadar kefılım edurehbere zaten ole olmasaydı kayıt yaptırmaz bu asamaya kadar da gelemezdım.herkese bol sanslar

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı dodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar kımse 2 saat ıcınde bı ızlenım elde edemez bu bır.ikincisi ben basvurdum bu sene edurehbere ve ısım kalacak yerım yanı aklına gelebılecek butun watla ılgılı seylerı sızın o ısı bılmez dedıgınız cocuklar yaptı bu ıkı.yanı artık unv temsılcılerı bu ısı yapıyokı kaldıkı adam almıs o cocugu sırkete oturtmus ve kendıne her turlu ımkanıı vermıs.lutfen kımse onyargılı davranmasın.benım dusuncem eger suphesı olan varsa gıtsın ofıse bırebır gorussun.haa benım ofısım ıstanbul besıktasdakı baska yerdekı benı ılgılendırmıyo!!!ben sonuna kadar kefılım edurehbere zaten ole olmasaydı kayıt yaptırmaz bu asamaya kadar da gelemezdım.herkese bol sanslar
    10 dakikadada bir izlenim elde edebilirsin insanların konuşmalarından kelime seçimlerinden,mimiklerinden sen memnun kalmışsın ben kalmadım sadece bunu belirtmek paylaşmak istedim.kaldıki üstüne basa basa söyledim amacım şirketi kötülemek değil yada başka şirketlerin reklamını yapmak değil.Kaldıki sana iyi bir hizmet vermişler bana veremediler ben memnun kalmadıysam eleştiri yapma hakkınada sahibim işi bilip bilmemeleri konusunda.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Yahu işe göre gold premium silver diye ücretler değişkenlik gösterir mi? Anlamadım gitti valla. Bayağı oldu görüşmeye gideli. Bana diyo ki ordaki yetkili (tam emin deilim ne kadar yetkili olduğuna) şu iş 1300 şu iş 1500 şu iş gold 1600.
    Yani anlamadım gitti. Dedim ben size dönecem

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende gecen sene edu rehber ile gittim daha önceden red dim bile wardi ama bana ugurlu geldi bu isin sakasi tabikide =)

arkadaslar sirket dediginiz gibi onemli fakat bazi belgeleri imzalarken herseyi sormalıyız cekınmeden cunki hepimizi ogrenciyiz ve ozellıkler wat cılar olarak biz zor sartlarda kayıt oluyoruz birde buralarda paramizi kaybetmek hos olmasa gerek ben bu senede edu rehber le gidiyorum tavsiye ederim burda kimse kimsenin kefili degil olamazda ama herkes fikirlerini beyan edebilir

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben de edurehber ile çalıştım ve açıkçası memnunum. Dün şirketin ofisindeydim ve arı gibi çalıştıklarına, herkesle ilgilenmeye çalıştıklarına tanık oldum.

Bu arada sahibi ya da herhangi bir çalışanla akrabalığım falan yok

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de edurehber ile çalıştım ve açıkçası memnunum. Dün şirketin ofisindeydim ve arı gibi çalıştıklarına, herkesle ilgilenmeye çalıştıklarına tanık oldum.

Bu arada sahibi ya da herhangi bir çalışanla akrabalığım falan yok
    Evet, bu fikrinizi bir kez daha gözden geçirmeniz gerekir. Arı gibi çalıştıkları için birçok ögrencisi stress yaşamakta olmaması gereken bir şekilde.

İşleri hızlandırmalarını istediginizde güler yüzle aceleci oldugunuzu söyleyen aynen küçük toruna dede nasihati gibi fakat iş yetişmeyince 50 tane bahanesi çoktan hazır olan arkadaşlar. Kişisel olarak tabiki problemım yok ama profesyonelliklerini tartışmakta fayda var.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

En son entry mi gitmeden evvel girmisim bu basliga artik her turlu problemim var bu sirketle. Ha unutmadan soyleyeyim o ismin EDUREHBER olduguna bakmayin madalyonun oteki ucunda EDUKAZIK YURTDISI SAHTEKARLIK HIZMETLERI yazisini gorebilirsiniz. Aman diyorum a dostlar sizi burada yanliz koyan zor durumunuzda acil yardim dileyince pek sallamayan ister kotu oldugu vakit attiginiz maili okumayan sizle acikcasi ilgilenmeyen bir sirkettir. ustelik paralari cukkalamakta ustlerine yoktur ben hesapta fotografciyim 1200 dolar vermistim sonradan forografcilik islerinin 1600 dolar oldugunu soylediler ne hikmetse.. Vermedim tabi , burada adam akilli fotografci olsam neyse... Sizi evsiz issiz koma olasiliklari cok yuksek, sakin guvenmeyin. Beni san diego ya evsiz ve is sozlesmesiz allaha emanet ve yanlis vakitte gonderen ben gitmeden 2 3 gun once long beach de 1 ay issiz gezen kiz arkadaslarimizi benim calisacagim yere yerlestiren ve benim s.k gibi ortada kalmami saglayan bir sirkettir kendisi. Adimlarinizi dikkatli atin.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benimde bi akrabalıgım yada ortaklıgım kesınlıkle söz konusu degil

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evt aynı durum bızdede var geldık buraya ev yok ıs sozlmesı yok hıc bısı yok ayrıca bızdende aynı sekılde1500ıstedler ama ız verık essek gıbı cok sahtekar bı sırket gercekteende

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben buraya gelince anladimki turkiyedeki sirketler tam birr piyosponsorlara yranmak icin ellerinden geleni yapiyorlarr siz kimsinizki yaa burda hakkiniz ne ki isvereninizin yaninda

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart tabikide hayır

Alıntı yıldızlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlaşılan dodo "aşırı derecede" memnun edu dan
    senin kefil olmana ne gerek var birader ...ben gitsem sirketten memnun kalmazsam parami geriye sen mi odeyeceksin ?

ben sadece yaptıkları ıslerın ıyı oldugunu belırtmek ıstemısdım.yoksa ben kımsenın parasını vermeyı kasdetmedım.ole anlasıldıysa pardon!!!!!!!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)