haklısın, sürekli adam kapmaya çalışan gözünü para bürümüş kişiler bu forumları çok takip ediyor. yanlız bunu söyleyenin bu şekilde biri olmadığını biliyorum... ben de anlamadım nasıl bu kadar zarar ettiğini, abartıyor da olabilir tabi.
haklısın, sürekli adam kapmaya çalışan gözünü para bürümüş kişiler bu forumları çok takip ediyor. yanlız bunu söyleyenin bu şekilde biri olmadığını biliyorum... ben de anlamadım nasıl bu kadar zarar ettiğini, abartıyor da olabilir tabi.
10 milyar masraf mı..o ne yaw..
ya arkadaşlar ona bakarsanız advis çok bilinen bi şirkettir ama bi arkadaşımın ds formunu getirtemedi..çocuk gidemedi amerikaya ilk senesinde..
şirket seçimi değil de amerikada işveren seçimi yapmanızı öneriyorum..
(bunu 80 defa söledim gerçi ama yine sölim dedim hehe)
siz de uygarla gidin diyecem ama arkadaslara ben de fazla sey bilmiyorum uygar hakkında.
ama beni ikna ettiler. ilgileniyolar da saolsunlar.
sakın DS formu gelmeden vizeye gitmeyin SAKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vize almanız daha kolay olur!!!!!!!saflık yapıp önden sürüyolar milleti....
orhaninho biraz heyecanlı bi arkadaş da ...başına neler geldi pek bilmiorum da sık sık olan şeyler değil..şirketin vize alımında bi etkisi yok..şirkete bağlaması ilginç geldi bana biraz..neyse
niye acelee ettiğinizi ben hala anlamıyorum..DS gelene kadar vizeniz basılmicak bile..konsolosluk pasaportunuza el koycak DS gelene kadar..Acele etmeyin..DS formunu bekleyin oyle gidin vize görüşmesine..çok panik yapıyosunuz..
ben gitseydim toplantıya konuşmazdım!!!!!!!!!!!
pislik bir tip olsam hiç düşünmez toplantıyıda başlarına yıkardım!!!
ben içimden geleni yazıyorum...kaypaklık yok bizde,,,
alamadım vizeyi ama elimden gelen yardımı yaparım size...
benim not ortalamam 2,14 tü ayrıca söyleyebilirlerdi geçen dönemki notların kötü bence senin şansın az diyebilirlerdi,ben onların kurslarına gittim 4 ay hızlandırılmış programa,,,annemin babamın ne iş yapamadığını mı söyleyemicem,,,eh heyecanlansan zaten onlarda insan anlıyo bunu GÖRDÜM ÇÜNKİ...
önümdekilerde alamadı abartmadan 10 kişi,,,,onlardamı kötü notlu vs..
söylemek istediğim az AHLAKLI OLSUN FİRMALAR,,,bu yazımı okuyan firma simsarları vardır illaki diyorum onlara,,,baştan savma iş yapıp milletin emeğini hayallerini çalmayın başınıza 10 katı ilerde gelir çünki,AHLAKLI OLUN AHLAKLI HEM TİCARİ HEM İNSANLIK ANLAMINDA...
ayrı bir başlıkta koyarsan iyi olur seymusum
admin (at) turkishwat.net
ben bu şirketlerin samimiyetine inanmıyorum. parayı alana kadar hepsi ilgileniyo 10 kez arıyolar parayı aldıktan sonra hiç önemsemiyolar. benim 1.sınıf not ortalamam 2,96 2.sınıf 1.dönemde ortalamam 2,50 ye düştü telefon açıyorum şirkete işte benim ortalamam düştü bi etkisi olurmu diyorum yok yok hiç önemi yok onun 2,00 nin üstünde olsun yeter diyolar. eğer ödemeleri yapmamış olsaydım şirketimi değiştirirdim. neyse bunlarda bir tecrübe...
Ben de Alternatifle anlastım arkadaslar
Tek kalan nereye gideceğimi secmek
Kayıt olan olacak herkese simdiden bol sanslar diliyorum
Arkadaslar sirket konusunda campusun uzerine tanımam birebir ilgileniyolar.ben cok memnun kaldım bu sene yine gidiyorum.
arkadaşlar kariyer hakkında bir bilginiz var mı iyi kötü tecrübe bildiğiniz birşey yada kariyer le gitmiş birisi
yanlış hatırlamıyorsam, bir arkadaş bu şirketten bahsetmişti. forumu biraz araştırırsan bulabilirsin.
admin (at) turkishwat.net
bu bölümm de 4 sayfa gördüm am abulamadım herhalde başka sayfa da saol denk gelirse haber veririsin
bulamadım kariyer hakkında birşey yardımınızı bekliyorum
ya anladıgım kadarıyla orhaninho çok sinirlenmiş elt'ye.neyse dostum takma kafana,olan olmus artık.bu sene gidersin inşaallah.ama açıkçası sana neden vize vermediklerini ben pek anlamadım.yani notun da istenilen duzeyin ustunde olmasına ragmen...bence u işte baska bişeyler olmş.ve ben acıkcası bu noktada şirkete pek suc bulamıyorum. bu tamamen senin coook buyuk bir sanssizlıgının sonucu.çunku sartlar tutuyor ama alamıyorsun.dostum bence gecmişi dusunerek kendini heder etme ve sadece gelecege bak.
bu arada ds 2019 konusunda da bir sey demk istiyorum.arkadaslar ben erzurumda okuyorum ve ank. yada ist'a yolum pek dusmuyor.o yuzden ankarada bulundugum gecen ay vize gorusmesine girdim.ve ds 2019 formum henüz gelmemşti.ben çok korktum bir şey olur diye ama hic bi sorun olmadı.kadın bana ds formun gelince pasaportunla beraber buraya goner dedi.ve hic bir sorun cikmadı.ve en sonunda bi sorun cikmadan alabildm.son olarak sunu solemelym konsolosluk nisan ve mayıs aylarında cok yogunluk olmasın diye şirketlere 15 nisana kadar ds formu olmayan ogrencilerinizi gonderebilirsiniz diyor.boylece kısmen de olsa nisan ve ozellikle mayıs ayındaki yıgılmayı onlemiş oluyr.o yuzden ben EGER NOT ORTALAMANIZ 2.50 VE USTU İSE hiç çekinmeden gidin derim ds formunz olmasa bile.ama eger 2.50 nin altındaysa orhaninho'nunkine benzer bi şanssızlık başınıza gelebilir.bunun ihtimali bence cok dusuk ama olsn işinizi ihtimale bırakmayın derim.bu konuda yardım edebilecegim(soru sorabilirsiniz)herhangi bir konu olursa seve seve yanıtlarım...
bence şirketten çok hangi işe gideceğin, hangi şehire gideceğin önemli.. ama artık piyasada o kadar kötü olaylar duyuluyoki.. bi işim olsun, kalcak yerim olsun yeter der olduk.. bence kayıt olmadan işinizi ve gideceğiniz şehri şeçmenizi sağlayan firmayla gidin. kayıt olduktan sonra tabiki istedikleri yere atarlar, bu hakkı vermemek lazım ellerine. Ben firmamdan gayet memnundum geçen sene, işimizi seçtik iş secenekleri arasından, kalcağımız yeri inceledik sonra kayıt olduk. Bence herkesin firmalardan talep etmesi gereken bu olmalı.
Ben Alternatif'i öneririm çünkü yıllar boyunca hem kuzenlerim hem abim ve ben burasıyla wat programına katıldık ve hiçbirimiz sorun yaşamadık. busene tekrar gidiyorum kısmetse. Alternatif'in en sevdiğim yönüde kartları açık oynaması en başından herşeyi açık açık söylemesi ve buna göre kayıt ol olacaksan demesiydi. Açıkcası şaşırmadım değil çünkü her nekadar deneyim kazansakda tedbiri elden bırakmak istemedim ve diğer firmaları araştırdım. Hiçbiri ben sormadan söylemedi hiç birşeyi. alternatif'e geldiğimde ise ben ağzımı açıp soru soramadım çünkü herşeyi bana öyle güzel açıkladıki en sonunda soracağın birşey varmı dediğinde kalakaldım.
Unutmayın arkadaşlar ne olursa olsun problemler yaşanabilir önemli olan size önceden haber verip uyarması bence .
arakadaslar gecen sene amerıka yolculugum tam bı cıkmasdı bana son gun nereye gıdecegımı soleyen we bunu dalgaya wuran bı sırketle gordum gıttıgımde ıs werenımın benden haberı yoktu tam bı rezıllık ALLAHTAN hersey yolunda gıttı we sıx flagsde calıstım sız sız olun tanınmıs sırketlere aldanmayın adamlar sadece tıcaret yapıo benım sıze onerebılcegım sırketler war emınım sızde sırketler arasındakı farkları anlayacaksınız ayrıca uygar watı elcılıktende turızm sırketlerınden arastırıp karar werebılırsınız
ucak bıletı konusundada uygar turun fiyatları oldukca uygun![]()
arkadaşlar şirketlerden fazla birşey beklemeyin. sözleşmenizi iyi okuyun sonra pişman olursunuz...
jeconuR......
SÖZLEŞMEYİ İYİ OKUYUN DİYOSUNYAA KİM OKUR O HEYECANLA AMERİKAYA GİTÇEM,ŞÖYLE YAPÇAZ,BURAYA GİDERİM HAYALLERİ ARASINDA KİM OKUR...
SÖZLEŞMEDEDE BİŞE YAZMAZ ÖNEMLİ NOKTA VİZE ALAMAZSAN BANANE,PARANIN 300 DOLARI BENİM İSTER AL İSTER ALMA,BEN ONA KARIŞMAM BUNA KARIŞMAM YAZIYO,,,ONA BAKARSAN ONLARI OKUYAN KİMSE GİTMEK İSTEMEZ...
JOE ......örnekle anlatimm 1.sınf bahar dönemi ortlma 2,27 ,,,2.sınıf güz dönemi ortalamam 1,97 diye düşün vizeye gittiğimdeki genel ortalama 2,14 diyelim bence notlarını düşürüyor bu çocuk diyemi düşündüler heralde,bi baktı 2,27 den 1,97 ye düşmüş neye yarar 2,14 dedi...
AMA O Ş..FSİZ ADİ ŞİRKET (ELT YURT DIŞI EĞİTİM) BUNU BANA SÖYLEMEDİ,BAKTI GENEL ORTALAMAYA OOOOOO TAMAM TAMAM SEN ALIRSIN DEDİ....HAA ALAMAZMIYDIM ALABİLİRDİMDE ŞANS İŞTE KEŞKE ALSAYDIM ACAYİP İÇİMDE KALDI
OFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFF
Konu orhaninho tarafından (10-04-2007 Saat 10:18 PM ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=orhaninho;1938]jeconuR......
SÖZLEŞMEYİ İYİ OKUYUN DİYOSUNYAA KİM OKUR O HEYECANLA AMERİKAYA GİTÇEM,ŞÖYLE YAPÇAZ,BURAYA GİDERİM HAYALLERİ ARASINDA KİM OKUR...
Allah'tan vize alamamışsın, bi de alsaydın adamlara tam bela olurmuşsun, herşeyde var bi hayır, görüyo musun ? Allah uçak kazası vermesinOrhaninhoo bunlar birşey değil.
inşallah cehennemin dibinde yanarlar,allah belalarını versin,,,suratları hep aklımda şirkettekilerin...
sinirden ölüyorum yaaaaaaaaaaa!!!
yaa gidemeyeceğim kesinleştiğinde içimden al silahı git tunalıya kafalarına tek tek sık dedim!!!!
okadar sinirlendim
oooooooooooOOOOOfffff ooOOOOOFFFFff
bende artık RUSYA ya gitmeye karar verdim :P
![]()
Sıksaydın, elini korkak alıştırma kişiliğin zedelenir.Basit birşey mi sanki ! Vize alamamışsın, adam öldürmeye değer bence. Amerika sana nası vize vermez hem! Ordan da elçiliğe dalardın. Ya senin gibi psikopatlarin ne işi var zaten Türkiye'de , keşke vize alıp gitseydin , bir daha gelmeseydin. Hem memlekete bi faydan olurdu. Sen bi düşün bence , Amerika'da kiralık katillere iyi para yapıyolar, filimlerde görüyoruz, saatte 100 dolar filan vardır kesin. Ne gelcen be ya, ya da Askere git 2 PKK'lı öldür, memlekete bi faydan olsun, sinirini at orda. Bişey yap işte şu hayatta ,bu kadar ezik nereye kadar, üzülüyoruz bak tüm forum.
Barut kokusu alıyorum![]()
![]()
arkadaşlar bu konuları daha fazla uzatmayalım.lütfen daha usturuplu davranınız.ortam geriliyor da.![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
hayatta böyle bir olay başına gelir umarım anlarsın beni M86...
uzat ma ya ca ğım...
Konu orhaninho tarafından (11-04-2007 Saat 04:00 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks