Merhaba,arkadaşlar ben 2008 yazında virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçalışcam housekeeping virginia beache giden arkadaşlar var mı acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN PAYLAŞIMI YASAKTIR!!!
Merhaba,arkadaşlar ben 2008 yazında virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçalışcam housekeeping virginia beache giden arkadaşlar var mı acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN PAYLAŞIMI YASAKTIR!!!
Konu Fiorex tarafından (15-05-2008 Saat 03:33 PM ) değiştirilmiştir.
bu yaz virginia ya gidecek olan varmı?
virginia beach te bu yaz wat cı olarak veya h2b ile calıscak arkadaslar varmı?
virginia bence görülmesi çokta gerekn bir yer değil ben richmondaydım gecen yıl,yani güzel ama sıradan gezip görmeniz gerekn bir yer yok dağları dısında bide çok dalgalı bi beach i var o kadar ama marmaris kat kat daha güzelfavorim boston tek kelimeyle mükemmel..
arkadaşlar bende bu yaz virginia beach.te olucam gidiceklerle irtibat halinde olalım![]()
ben geldimm arkadaslar buradayim siz ne zmn geliorsunuz
geliorsaniz pc getirin kutuphaneden baska bir yerde yok kutuphanede cok uzakkk gelinceye kdr canim cikti valla simdiden soliyim
hava cok sicak degil ama senin gelecegin tarih sicak olabilir inan burada dogru duzgun bir yer yok ben cok zorluk cektim kalacak yer konusunda birazdan gidiorum bakmaya gelsenizde kiz aerkek karisik ev tutsak moteller pahali gecesi 50 $
off gecelik verilmez o para..bizim şirket bi otel gönderdi sana yakın mı bilmem ama işine yarayabilir,haftalığı 75$ dendi,bi dene bakalım hacım..ben de evde kalmak istiorum..bişiler ayarlarsan haberleşelim.. bu arada iyi geçer umarım wat ın
http://www.qualityinn.com/hotel-virg...1k.bZLHSgovM.7
Konu ercü tarafından (22-05-2009 Saat 09:39 PM ) değiştirilmiştir.
take a shot
canim eve cikmak isterim ama siz cok gec geliorsunuz ben o zamana zaten bir yere cikmis olurum bulamadim yazdigin oteli ama aramaya devam edecem dun cok yoruldum yurumekten
millet bizde 31 mayısta yolcuyuz 3 haziran iş başı
williamsburg da yım bende 4 hazırdan iş başıe nası gelırstırces ıngılızceyı bılmem butun watcılar burda
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks