Alıntı kerobaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu konu önemli bi konu çünkü ocean city e gidecek çok kişi var. 65 dolar bana fazla geldi. bizde washingtona aldık biletimizi. benim duydugum kadarıyla baltimore dan ocean city e otobusler varmış. bu sizin bahsettiginizmidir. onusa sanmıyorum cunku birde hava alanında baltimoa gitmesi var bu işin. bu konuda araştırma yapcam bulunca burda paylaşırım. bu esnara hali hazırda bilen arkadaş varsa burdan paylaşırsa seviniriz. 65 in 100 ün hesabını yapmak istemiyorum ama ben california ya gidiş donus 200 e ucak bileti buldum washingtondan 100-200 km lik ocean citye 65 dolar veremem
vala dostum haklısın. bence de pahalı ama greyhound da zaten 55 dolar.belki 10 gün önceden alırsan bi avantajı olur ama 65 yinede normal gibi.ayrıca benim için güvenlik önemli, yanımızda bin dolar civarı para olcak.öle baltimore a falan gidip, ne olduğu belirsiz bi yere çıkarız , parayı da kaptırırz . ama benim bildiğim rehoboth beach ten ocean a 2-3 dolar civarına otobüslerin olduğu. rehoboth a nasıl gidersin onu bilemem tabi