arkadaslar 27 haziran 2009 cumartesi gunu saat 10pm de manhattan times square de hard rock cafenin onunde turkishwat izmir bulusmasindan esinlenerek' bende turkishwat newyork bulusmasini organize etmek istiyorum.
???
arkadaslar 27 haziran 2009 cumartesi gunu saat 10pm de manhattan times square de hard rock cafenin onunde turkishwat izmir bulusmasindan esinlenerek' bende turkishwat newyork bulusmasini organize etmek istiyorum.
???
25inde newyorktayız ama 26sında newyorktan ayrılıcaz bana uymaz...
uyan varsa yapılsın böyle bir şey ekim buluşması için iyi olur
Day-off vs. ayarlanirsa eger guzel gorusme olur . NYC gidecek 5 kisi vardi sanirim forumda !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Gelebilme ihtimalim var.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
talep önemli o tarihlerde bir iki gün gecsin anlaşılır kimin o tarihlerde NY da olacagı..Ben 15-16 gibi düşnüyorum NY da olmayı ayrıcakısmet tabii neymçek bizi o tarihlere atarsa orası başka kesin gelirim
![]()
arkadaşlar bence ekimin ilk günleri daha mantıklı.ya eylülün son haftası yada ekimin ilk haftası mükemmel bi tarih bence...neden dicekseniz gidenlerin %75-80'i dönüşleri o tarihlerde ve new york'tan...isterseniz bi değerlendirin...ama eğer daha erken olursa ben gelemem fakat new york'ta çalışacak arkadaşlar için güzel olabilir...![]()
fazla buluşma göz çıkarmaz bide dönüşte yapılır
Dönüş için ekimin 6-10 gibisi çok uygun bu tarihlerde NY da olacak çok kişi var
aynen ekimin 6ile 10 arası bana da çok uygun 9ekimde uçağımız var 3kişiyiz her türlü katılırız o aradaki toplantıya
ekim 6-10 nydayım, 14unde dönüşüm etkinlik yapılırsa orada olacagım![]()
Somethings never changes..
ben jerseydeyım eger ısler yolunda gıderse atlar gelırım...
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
transfer olayım gerçekleşirse times meydanına yakın bir yerde çalışaağım ben de.mecburen katılabilirim![]()
eğer tatil günüme denk gelirse bende gelirim.
10 ekim benim dönüş tarihi, ne güzel olur walla...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
benimle buluşmak isteyen wisconsine gelsin![]()
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
katılım guzel gibi gorunuyo simdilik. fakat newyork valisi faruktan ses yok...gelmiyomusun faruk.??
5 ekimd ny dan binicem olursa 4 veya 5 kim uyar bana da![]()
Konu yusufcnr tarafından (21-05-2009 Saat 09:21 AM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bence daha gitmeden plan yapmak uygun olmaz.bi gidelim işmizi gücümüzü ayarlayalım sonra tarihi belirleriz![]()
21 haziranda NYdeyim bende. O gün ev arama derdimiz olmazsa gelirim büyük ihtimal. Gerçi kimseyi tanımıyorum siz diye başka bi türke kapılıp gitmeyelim![]()
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks