...sakin...
sakin olun arkadaşlar..sakin lütfen..Seviyeyi bozmayalım..
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
ortalaması 2nin altına olmasına rağmen vize alan kişi sayısı gerçekten çok fazla. bu programa ciddi baktığınızı gösterdiğiniz anda, ortalamanızın 2nin altında olması çok da önemli değil. yeter ki bu izlenimi edinsinler sizden. görüşmede dürüst ve güleryüzlü ol, kendine güven, karamsarlığa kapılma. gerisi kendiliğinden gelicek zaten...
2'nin altı vize alamaz diye bir şey yoktur. Neden düşük olduğu açıkça ve samimi bir şekilde anlatılırsa vize verilir. Başarılı öğrencileri wata yollayalım, başarısızları yollamayalaım diye bir düşünce yok. Ordaki 2 sınırının anlamı başkadır. Bu yüzden not ortalaması her şey demek değildir.
Tartışma da biterse bu arada güzel olacak.
1.30 la vize almışsın,alamaz diyon,senin ne özelliğin vardı. bende 1.8 le aldım,1.60 la alanı duymuştumda. 1.30 a çok özel bahaneler sunman falan gerekir ... 1.30 ne ya.. bu rağmen alamaz diyosan pesalabilirde alamayabilirde. denemeye değer ama kesinlikle.
sucks !
iyimser cevapların hepsini lehime alıyorum..... sanırım vize arifesinde aslında tamda ihtiyacımız olan birbirimize moral vermek diye düşünüyordum ve tedirginliğimin yanında inancıma destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.....
umarım,profilimde vize durmumu değiştireceğim günü heycanla bekliyorumve dells e gideceğim günüde:P
bende oraya gitmeden önce dua ediyordum inş çekik gözlüyle görüşmem diye.. odaya girdim direk 180 derece döndüm sonrada çekik göz gelsin diye dua etmeye başlamıştım.. birtane keltoş adam var yaşlı ne söyledigi anlasılmıyor, birtane sarısın hafif kilolu biri var bana vizeyi veren oydu cok rahat geçti görüşmem, birtanede kızıl saclı abimiz var onunlada dışarıda konuşmuştum o da iyi biri gibi, amaaaaaaa çekik göz var kadın soru bombardımanına tutabilyior ingilizceni çalışmışsın korkuccak birşey yok kimler aldı gözümün önünde vizeyi... çekik gözün tek kötü yanı arasıra acayip sorular sorabiliyor mesela ben orda beklerken mevlanayı sormustu birine ...
http://www.turkishwat.net/18-mart-ih...ht=ihtirasl%FD Buda benim vize maceram belki yardımcı olur göz at
evet bunu okumuştum,bakalım benimki nasıl olucak,,9 gün kaldı........![]()
Şu anda 38 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 38 misafir)
Bookmarks