Ds si gelmeyenler, hala işsiz olanlar, vizesi çıkmayanlar hepsini içine alan bir başlık.
Ds si gelmeyenler, hala işsiz olanlar, vizesi çıkmayanlar hepsini içine alan bir başlık.
Konu Arkun tarafından (18-05-2009 Saat 10:40 PM ) değiştirilmiştir.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
hocam kotu bi baslik olmus bee.![]()
if you`re good at something , never do it for free.
off allaha şükür hiç böyle dertlerim olmadı allah kolaylık versin
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !!!
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Dünyada yaşayan 6 MİLYAR İNSAN…6 MİLYAR RUH…
Ve bazen...
TEK İHTİYACIMIZ OLAN İÇLERİNDEN BİRİ
Evet ama böyle kişiler çok fazla bunların sayısını görelim.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Sakin dert etmeyin arkadaslar hersey yoluna girer . Bakmayin daha mayis ortalari sayilir . Sonlara dogru bircok kisinin durumunun duzelecegine inaniyorum !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bizler inandık, siz de inanın!
BENNNNNNNN BENNNNNNNN..gelmedi ds'm hala( work and travela diilde seçtigim şirkete lanet okuorum...PİŞMANIM
ama seçtigim şirketten dolayı pişmanım...bakalım bu hafta gelicek dediler her hafta oldugu gibi..bekliorumm..ben bişi sorcam bide..bu sözleşme dedikleri şeye imza atmadan ds gelirmi??cunku ben imza falan atmadım hiç bişee...acaba bu hafta gelicek dedikleri şey imza için gerekli olan belgemi??ds falan diilmidirki??:S:S:S:S:S
ds vızeye gırısten 2 bucuk ay sonra geldı, işim ıkı kere ıptal oldu yenıden sectım, vıze sonucunu beklıyorum ıstanbula kac kere gıttım sayısını unuttum , sevıs tarıhını yanlış gırmışler benı 2 gun sonra beklıyolar.. valla orda ne yapıcaz bılmıyorum ama buyuk ıhtımalle oraya gıdebılmek için yaptıklarımdan zor değildir
yürüyoruz biz bu yolda
göğüs gerdik zorluklara
inat olsun sponsorlara
and içtik work and travela
Danısman hallettım dedı de hala ıntaxtan maıl gelmedı beklıorum bakalım her an hersey olabılır bı aksılık cıkarsa şaşırmam
Daha isverenle yeni görüsecegim. DS i de 1 hafta icersinde göndereceklerini umuyorum. Sonra konsolosluga göndericez de bir bekleme de o. 17 Haziranda da ucak biletim oldugunu düsünürsek stresten ölmem gerekiyor. Cünkü bugün itibariyle DS in gelmesi ki en korktugum kısım bu, konsoloslugun onayı ve tüm islemler icin 28 gün civarı vaktim kaldı![]()
ben hele ben bulup da bunayanlardanımherşeym tam gitmesem mi die düşünyrum
![]()
allah kolaylık versin benimde hiç boyle sıkıntım olmadı vizeye girerken ds formum elimdeydi
sonradan gidiş tarihim dolayısı ile ds tarihlerini degiştirmek zorunda kaldık ve saolsun şirket 2. ds yide 1 hafta gecmeden getirtti
Cumartesi günü şirket tarafından söylenene göre bugün ds'im istanbulda olacaktı yarın da elime geçecekti...19 mayıs nedeniyle istanbul ofisi kapalı ve ben ds'in gelip gelmediğini bilmiyorum...ha bu arada 8 haziranda yolculuk inşallah...yani evet 19 gün kaldı...sakin olmakta yarar var![]()
ben varım.hala işim yok işverenle cuma görüştüm hala haber yok..27hazirana ait bi uçak biletim var sadece...ama artık gidemicem herhalde die düşünmeye başladım..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks