hayırlısı olsun![]()
hayırlısı olsun![]()
h.g cengizhan kalacagın yeri fln ayarladınmı ? bide ne olarak gidiyosun lifeguard or housekeepr?
gelir gelir vize kolay beklemesi zorkaçında başlıcaksın işe cengiz?
Wisconsin Dells olarak bayağı varız sanırım![]()
noah ark ta calısan bı arkadasım vardı orda lıfeguardlık sınavı bıraz sormus ve kurallarıda cok katıymıs onu ısten kocmuslar bı cok turk vardı noahstan kovulan hepsı mt olympusa geldı orda ıse basladı onun ıcın tavsıyem ıs yerınde kurallara mutlaka uymanız yoksa gecen senekıler kadar sanslı olmayabılırsınız
chicagodan senin çalışacagın yere geçeriz ya ilk iş olarak. Incık cıncık lazım olcak şeyleri alırız
slm beyler bnde dells te chula vista resort te calıscam ordan warsa face ten eklesın ercan bayram
selam arkadaslar bende wisconsındayım bu yaz polynesian da![]()
Wisconsin dells de rodeway inn de çalışcam ben de bu yaz
Selam. Ben de Wisconsin'deyim bu yaz. Polynesian Water Park'da çalışacağım. Tek gidiyorum ve biraz tedirginim.
bizlerde tek gidiyoruz en güzeli.. kafana göre hareket edersin olmadı baktın mangal kokusu alıyosun nehir kenarında gel hemen biz oluruz onlar![]()
orası öyle canım, bulmak zor değil bizden olanları orda. mesele gitmeden önce yaşanan tedirginlik. gittikten sonra çözülecektir zaten![]()
Meraba bende dells e gidiyorum bu sene..
noahs arka gidenler kimler bu sene....
lifeguardmısın başak?
bende geçen sene olympus ta lifeguarddım. ama bu sene ride operator olucam. bu arada yardımcı olabilirim oraya gideek arkadaşlara
wunder ne zaman gidiosun sen ?
Dells e gidecek arkadaşlar uçak biletlerini nasıl aldılar?Direk Chicagoya mı aldınız yoksa new yorka felan gidip ordan mı geçeceksiniz? Şuan chicago biletleri 740 , new york 590 dolar civarı
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks