Shinodayla geçen kazanılan parayla bir alem yapmışız sormayın. O bar benim bu bar shinonun gezdik. O içince sapıttı toparlamak bana düştü.![]()
Shinodayla geçen kazanılan parayla bir alem yapmışız sormayın. O bar benim bu bar shinonun gezdik. O içince sapıttı toparlamak bana düştü.![]()
Tıklama başı reklam gelirleri, sabit reklam gelirleri, organizasyon gelirleri ile sitenin yıllık gelirinin 5 haneli dolarlar olduğunu kabul ediyorum. Bu paralar nereye gidiyor diye sorarsanız yakında olacak olan değişiklikleri bekleyin.
Şirket konusuna gelirsek, organize olmak, bağlantıları sıkı tutmak, girişken ve yırtıcı olmak şart. Eğer büyümek gibi bir isteğiniz varsa. Arkadaşların dediği gibi işin arka yüzü oldukça zor. Zor olmasa her tecrübe sahibi olarak bu işe atılanlar zengin olurdu ama geçen yaz çok şirket battı.
admin (at) turkishwat.net
@turka
Hackerlara karşı özel eğitilmiş yönetici elemanlarımız dışta güvenliği sağlarken, Polis timi içeride banlanacak adam kovalıyorlar. Yeni projeler geliştirecek dahi elemanlarımız sürekli bir beyin fırtınası içindeler. Sponsor ekibimiz gecesini gündüzüne katıp yönetici başına düşen geliri arttırma çabaları içindeler. Sorulara cevap verme kısmı buzdağının sadece görünen yüzü.![]()
turka şimdi sen forum mu kuracaksın Şirket mi kuracaksın tam anlamdım orasını
bu konuda en iyi bilgiyi de üyeler kısmından arat ve şirket danışmanlarına felan sor..Burda kimse şirket yönetmiyor
hmm anladım ya aklımda bısuru sey var daha aydınlanmayuan ama nasıl soracagımı bılmıyorum mesela sıteye yenı seyler ekle
@turka
dedik ya antihack timimiz var. ABD'den getirttik onları. hack olursa sorunu hemen çözüyolar. zaten eskide kaldı o ahım şahım hackler..
Makina, ama yazılım şeklinde değil. Terminatör gibi. Öyle düşün.Oturuyolar pc'nin başına habire bişeyler yazıyolar. zeki terminatörler
![]()
site 24 saat korunur vaziyette ve en kötü ihtimalde dahi yedekleri devreye girer ve eskisi gibi yürür.
Site açma konusuna gelirsek uzun mesele, şirket aç daha kolay.
Yine de söylemek gerekirse, şuan turkishwat'ı taklit eden bayağı bir site türedi, fakat başarı sağlamak kolay değil; biz burada olduğumuz sürece![]()
turkishwat kimdir? diye bi konu var aslında. Orada yazıyor bazı şeyler. Forum yöneticileri de başka bir link altında:
Emre -> Shinoda (Siteyi kuran, deri koltukta purosu ve buzlu viskisiyle siteyi denetleyen adam)
Mustafa -> Break (Her konunun altında bir imzası olan, mesaj sayısıyla databasei şişirip wat konusunda en çok anahtar kelimeyi siteye sokuşturan yönetici adam)
Gerisi geliyor..
Yarın da Stephen, Roma, chipmunk, fOCUS ve atlantiz için yazarım![]()
turka
Herkes beğendiği rengi seçiyor![]()
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks