ben bilmedigimden dolayı sormak istiyorum ; " direk ucuş olmuyor mu ??? "
ben bilmedigimden dolayı sormak istiyorum ; " direk ucuş olmuyor mu ??? "
S-pectacular
kacirma sebebin eger sana bagli degilse( yani baska bi ucak rotar yaptigi icin fln kacirmissan) otomatik olarak bir sonraki ucaga yonlendirirler seni ama kendin gec kalmissan ceza odemek suretiyle anca bir sonraki ucaga binebilirsin.
Teşekkürler...
kaçıracak gibi olursak haber verip bidahaki uçakta yer ayarlamalarını söyleyebiliriz düzgün bi şekilde ozaman yardımcı olurlar.(bir ihtimal)
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
şimdi uçaklar aktarma yaparken aynı gruba dahil oldukları firmaları kullanırlar mesela thy star allience grubuna dahildir o gruba ait başka bi firmayla aktarma yaparsan ve uçak kaçarsa sa sana seçenekler sunarlar ogün veya bir gün sonra için sen hiçbir ücret ödemeden aynı yolu biraz geç olsada gidersin
Lufthansa ve United Havayoları da star allience grubundadır.
havaalanlarında internet kullanımı ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
özellikle jfk ve heathrowda?
direk uçuş la gitmek daha mı iyi olur...
aktarmadan bende korkuyorum açıkcası...
ne kadar fiyat farkı oluyor direkle aktarmalı arasında ?
bn jfk den atatürke gidicem ama arasında 1 saat 40 dk a wr sizce yetişebilirmiyim
arkdaşlar bn istanbulda check in yaptıktan sonra amerikaya inicem ve sonra başka uçakla rallye gidicem jfk ye inince birdaha check in yapmama gerek var mı acil
İstanbul'dan JFK'yen gideceğim 3 saat sonra Cleveland uçağım var. Büyük ihtimal yetişeceğim ama yetişemezsin diyen çıkacak mı?
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks