arkadaşlar meraba herkese son sınıfım ve not ortalamam 3.50 ingilizce seviyemde yeterli sizce vize şansım nedir?yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar meraba herkese son sınıfım ve not ortalamam 3.50 ingilizce seviyemde yeterli sizce vize şansım nedir?yardımcı olursanız sevinirim
Allah rızası için cevap yazın
niye endişe ettiğini anlamadım. ortalaman çok iyi, ingilizcem de yeterli diyosun. yani un var, yağ var, şeker var. bu ortamdan helva çıkmaması için bi sebep yok. rahat ol...
yok eğer ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayım diyosan, bence ortalan yüksek master yapacam,hoca olacam falan de bide bununla ılgılı hocalarından bir yazı alabılırsen, bir referans mektubu gbi bisey, bence alamaman için başka bi neden kalmaz
açılan konuları takip ederseniz son sınıf olmanın red sebebi olmadığını anlarsınız.kaldı ki sadece son sınıfsınız.okulu uzatmış olanlar bile vize alabiliyor.ben de bunlardan biriyim.o yüzden rahat ol.
sen yindede master fln die bişiler sölemeye çalış, ayrıca referans mektubu fln işe yarayabilir... iş sözleşmeside hiç fena olmaz ama![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Son sınıf olduğun için sonrasındaki planını soracaklardır, kendinden emin ve duraksamadan master yapmak istediğini söyle, referans mektubu, ales sonucu vb. evraklar lazım olabilir de olmayabilir de yanında olursa faydası olur.
master yapacam de, ales ve varsa dil sınavı sonuçlarını yanına al. bu durum yeterli olur.
gelince ne yapcan sorusun kesinleştirin içinizde ve bu konuyu rahatça ifade edebilin.
bende 2. raundda master yapcam dedim, sınav belgelerin hani dedi, yok dedim , evde ( uzman wat danışmanım sağolsun
neyse ...
tabi aldık vizeyi
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks