almışta olabilirsin almamışta slalom.
transkriptinde eğer son dönem notun bir düşüşü göstermiyorsa almışsındır bence.
almışta olabilirsin almamışta slalom.
transkriptinde eğer son dönem notun bir düşüşü göstermiyorsa almışsındır bence.
Merak edecek bir durum yok. Hayirli olsun arkadasim. Guzel bir yaz gecirmen dilegiyle.![]()
hayırlı olsun almışsın vizeyi..ben garanti veriyorum![]()
Ya inş. alırız şu vizeyi de rahat bi nefes alırız benim görüşmem 10 nisandaydı DS geç geldi 10 gün oldu DS yollıyalı hala beklemedeyiz inş. alırım vizeyi
slalom almıssın vizeni ya rahat ol. ben ankarada girmiştim ups ye gönderdikleri herkes aldı, red alanların eline direkt pasaportla belgeleri geri veriolardı ztn..
evet sen kesin almışsın vizeni..beni ups e gönderdikten tam 2 gün sonra vizeli pasaportum elime ulaştı.sen 3 numaralı gişede girmişsin o adam biraz kıl bizim arkadaşa vermedi ortalama yüzünden ondan sana have a good summer dememiştir kıllık işte.![]()
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..
arkadaşlar sözüm vardı vize maceramı yazacaktım buraya..ahanda görüşmem:
gayet rahat girdim içeri(sanki hergün git-gel yapıom konsolosluğa)..neyse önce belgeleri var mısın yok musun a katılan abiye verdik,kendisi oranın şefi mübarek..numarayı aldık başladık parmak izi için beklemeye..kulakları anten misali açtım ki çağırırlarsa kaçırmiim die.yanıma da taş gibi bi abla oturdu.kafayı 90derecelik bi açıyla sağa çevirdiğim de ise Gümüş dizisinde Gümüşü oynayan ablayla burun buruna geldik,hafifçe gülümsedi,ben kafayı çevirdim:S..neyse parmak izini izbandut amerikalı siyahi abiye verdikten sonra,tekrar bekleme veeee sonunda 4 numaralı pencerede tonton mu tonton teyzeyle muhabbet başladı.anam sanırısn,40yıldır kankayız..ben gülüom kadın gülüo..sadece nerede okuduğumu sordu(selam-kelamdan sonra) işimi sordu..bisiklet işi deyince "seviyo musun bakalım bisikletleri" dedi.."eh artık sevmeliyim sanırım" dedim,gülüştük gene
bi ara ayrıldı pencereden,ben endişelendim..benim suratı görünce bi rahatlattı beni..beyaz kağıdı verdi,hadi canım sana "have a nice summer" dedi..yav üzerimden resmen yük kalktı,hiiiç korkulcak bişi yok arkadaşlar..rahat olun,hepsi bu
![]()
take a shot
bana da aynı soruları sordu..
ve geldi..
rahat ol
ve buyuk gun
az evvel şirketten aradılar pasaportum vizem basılı bi halde ellerine ulaşmış
darısı butun bekleyenlerin başına
ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.
gözün aydın,umarım diledigin gibi bir yaz geçirirsin![]()
Somethings never changes..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks