selam arkadaslar beklemenin ardından ds formum geldi ve evraklar konsolosluğa yolladım ve pasaportum yarın gelecek bakalım sonuç ne olacak??
selam arkadaslar beklemenin ardından ds formum geldi ve evraklar konsolosluğa yolladım ve pasaportum yarın gelecek bakalım sonuç ne olacak??
umarim almissindir vizeyi. hayirli olsun![]()
forum geldi yolladin ve yarın gelecek oyle mi yaa. benimki 3 hafta oluyor yanılmıyorsam . 23 nisandan once olduguna gore yanılmıyorum da...kalakaldım burda stres topu olduk bekliyoruz...
bu arada inşallah alırsın vizeyi...
sağolasınız insallah arkadaslar
Yarın geleceğini neye göre söylüyorsun? problem çıkmaz umarım vizede..
ups den mesaj geldi konsolosluktan teslim aldık 12.05.2009 teslim edeceğiz diye.
pasaportu yolladın da bunun ıcın nıe tag actın onu anlamadım cok oenmlı bişi bu ama herkes yolladgında konu acsa ooo yaniiiiii
Bu nasıl işmiş böyle, bende şirket aracılığı ile yolladım ama teslim alındı, geri aldık yada yolluyoruz diye bir mesaj görmedim pek..İlginç..
evet evet...pardon ...arkadas kendisi yollamıs,, şirketin gondermesi olayını nerden yazdım anlayamadım ben
o zaman haklı tabi....
nicola, ben şirketle yolladım pasaportu ama numara vermişlerse şirkete vermişlerdir belki...bende yok malesef....neyse,, dolaylıda olsa öğreniriz geldiğini elbet....![]()
aynen bende şrketle gönderdim ne takip no'su ne bişey werdilermaille şirkete yolluyolarmış aldık gönderiyoz vs. şirkette gelince mail atacak bize oldu veya olmadı.. bi heyecan yaşatmazlar adama
ups' i kapıda görcen, aha pasaport geldi dicen, açıcan kargo poşetini yavaşça yakcan sigarayı; böyle mailbox kontrol ederken görmek pek heyecanlı değil
he he
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks