Biletini 22 Nisan'dan önce aldığın için 1.şartı sağlıyorsun. 2.şartı sağlamak için 1 Temmuz'dan önce uçman gerekiyor. Gidişte bunu sağlıyorsun fakat dönüşün 1 Temmuz'dan sonra olduğu için $50 ödeyeceksin.
Geçmiş olsun.![]()
Biletini 22 Nisan'dan önce aldığın için 1.şartı sağlıyorsun. 2.şartı sağlamak için 1 Temmuz'dan önce uçman gerekiyor. Gidişte bunu sağlıyorsun fakat dönüşün 1 Temmuz'dan sonra olduğu için $50 ödeyeceksin.
Geçmiş olsun.![]()
Fiorex'in eklediği duyuruyu tekrar okudum. Sanırım ben yanlış anlamışım.
22 Nisan'dan sonra kesilen ve tarihi 1 Temmuz'dan sonra olan uçuşlar için geçerli bir durum. Yani 22 Nisan'dan önce alınan biletleri etkilemiyor. 22 Nisan'dan sonra alınan biletler için ise tarihine bakılıyor. Uçuş 1 Temmuz'dan önce ise sorun yok fakat 1 Temmuz'dan sonra ise 2.bagaj için para ödeniyor.
22 Nisan 2009 ve sonrası alınan ve 1 Temmuz 2009 ve sonrası başlangıçlı ekonomi sınıfı biletler için geçerli bu uygulama..Daha önce bilet alanlar ve 1 Temmuz'dan önce uçuş yapacakları kapsamıyor..For tickets purchased on or after April 22, 2009 for travel beginning July 1, 2009, customers in economy class will be charged $50 US (or the local equivalent currency) for the second checked bag.
Ayrıca burda flights yerine travel kullanılmış.Bu durumda çoğumuz haziranda gidiyoruz ve travel kısmı haziranda başlamış oluyor.Biletler round-trip olduğu için dönüş uçağı da haziranda başlayan travel kısmına giriyor ve ücret dışı kalıyor..
Benim anladığım bu ama yine de emin olmak için bir mail atıp soracam şimdi.Gelen cevabı sizinle paylaşırım.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks