Arkadaşlar
şirketim başlarda DS formlar nisan gibi gelir diyolardı sonraları bu 1hafta 2 hafta ata ata bugün yani 10 mayısa geldik ve hala DSlerden haber yok
benimle aynı durumda olanlar var mı?
ve benim durumum için ne önerirsiniz?
Arkadaşlar
şirketim başlarda DS formlar nisan gibi gelir diyolardı sonraları bu 1hafta 2 hafta ata ata bugün yani 10 mayısa geldik ve hala DSlerden haber yok
benimle aynı durumda olanlar var mı?
ve benim durumum için ne önerirsiniz?
tüm program parasını şirkete verdin mi? Bazen sadece önkayıt ücretini verdiysen DS için tüm parayı bekleyebilirler senden ama, ne paranın tümünü ver diyorlar ne de DS gelir filan diyorlar. Onlar da bilmiyor neyin ne olduğunu.
Sabret![]()
sen yenisin galiba![]()
ya aslında şu tariht gelecek falan deseler tmm ama
bunlar ne zamna sorsam önümüzdeki hafta gelecek diyor ve bu şekilde yaklaşık 1,5 ay geçti
ne dandik bi olaydır
ayrıca DSler biir an önce gelse de isim soruşturmasına mı takılacaz yoksa red mi alcaz görsek
Ara şirketi bas fırçayı.Durmunu açıkça anlatsınlar sana DS nerde şu an ne zaman kargolandı vs.O kadar para veriyorsun.Mecburlar cevaplamaya.
vizeye girmiştin değil mi?
valla kavga etmek önemli galiba şirketlerle ben bi dolu kavga ettim benim ds erken geldi arkadaşlarımın ki 2 hafta sonra geldibence sesi fazla çıkanların erken gelio galiba
![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
ya arkadaslar benimki dun geldi ins sizinki de pztesi gelmis olur eger gelmezse watkenin soyledikleri mantikli![]()
anam DS konusu hemen müdahil olim bizde varız dostum yanlız degilsin banada bu hafta dediler bakalım bu haftada gelmezse katliam cıkaracam...
konuyu açan arkadaşım sen hangi şirketle gidiyorsun ?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
beyler okdar beklenırmıı sız arastrmadanmı sırketlere gttınız bnm sırket 2 hafta gtrttı.we ole bı durumda sırket senn pesınde kosmalı sen sırketın dııl..
duyduğum duyacağım en kötü şirket
duyduğum en iyi şirketten önce getirdi.
şirketleri araştırmakla ilgisi yok bunun.
o aşamada ds2019 belgesinden habersizdik zaten
benim baktığım amerikaya gittiğimizde herhangi bir konuda mağdur olup olmamaktı ki hala da iyi yaptığımı düşünüyorum bu şirketle giderek. en azından mağduriyetimiz türkiyede
sırketle alakası olmaz olurmu kardesım adamı hep sallıyolarmıs hafta haftaya dıe bn ds ne onu bıle bılmıorum sırket bna su belgelerı gtr dedı bn gtrdım ımza attrdılar sonra onlar dosya hazrlayıp wızeye gonderdıler bnce bu konuda sırketın cok buyuk onemı war bu wat ısınde dııl sadece butun ıslerde kalıte ısım we gecmıslerı onemlıdır..amerıkaya gttıkten sonra adamlar sana zaten karısmazlar yatacaın yerı ısını bulurlar tmm taa amerıkada gelıp aksam sutunude werecek halı yok..
bu arada neden kimse şirket adı vermiyor ? yasak mı forumda şirket adı vermek ?
@ensens
konuşma tarzına dikkat etmeni şiddetle tavsiye ederim!!!
ayrıca burada akıl alıncak son kişi sensindir daha dsnin ne olduğunu bilmediğine göre
amerikadaki mağduriyetten kastım orda öyle bir işin olmaması
iş yerinin farklı olması
işin iptal olma durumunda yeni bir iş bulamaması
sözleşmede yazmayan işlerde çalıştırılması gibi bir dünya mağduriyetten bahsedebilirim sana
bunlar abddeki sponsorların sorumluluklarında ama aracı olan türkiyedeki şirket ve biz türkiyede başka şirkete gidersek başka sponsorlarla çalışıcaz buradaki kalite ve oradaki kalite doğru orantılı
bana göre ve bir çok kişiye göre en kalitelisiyle gidiyorum. en çok öğrenci gönderen şirketle gidiyorum
ama forumlarda en çok lanet okunan şirket, tvlerde sayılıup sövülen şirketle giden arkadaşımın tüm işlemleri benden önce bitti.
kalite kıstası bana göre bu değil
böyle bi tepki vermen enteresan!! ama
sana göre aşşağı yukarı her hafta arandıklarında önümüzdeki hafta gelecek merak etmeyin
denilip bu süre 1,5 ay sürmesi bi kalite ölçüsü değilmidir???
bana şirketle alakalı başka olası sorunlardan bahsetmişsin
bu ayrı bi olay
şu ana kadar yaptıkları bana göre kalitesizlik
bundan sonra yapacakları kalitesizlikleri sıralamanın bu olayı hafifleteceğini hiç zannetmiyorum
lafım sana değil sana ne oluyo ki :?
ama benim görüşüm bu beğenilir beğenilmez benim sorunum değil
herkes bir seçim yapmış zaten
ben amerikada mağdur olmamak için şirket seçtim ds belgem çabuk gelsin diye değil![]()
Konu hellguard tarafından (10-05-2009 Saat 03:38 PM ) değiştirilmiştir.
ben bu sene ilk defa wat organizasyonuna katılıyorum cok tecrübeli degilim bu konularda ama banada biraz 1,5 aylık süre gec gibi geldi,benim sirketim yaklasık 1 hafta içerisinde getirtmişti ds formumu...ortalama ne kadarda geliyor bilmiyorum ama...
geçen sene baska bi şirketle gittim istediğim iş olmadıgı gibi alakasızda bi yere gittim. bu sene baska bi şirketle gidiyorum istediğim iş oldu istediğim yere gidiyorum ve istediğim zaman gidiyorum. geçen seneki şirketin reklamlarına falan bakarsanız süper bi şirket turkiyenin en köklü şirketi, ama program ucretinin tamamını yatırdıktan sonra arada ne saygı kaldı ne bişe.. arayıp sormuyolar, ben devamlı aramasam neredeyse gidemeyecektim o kadar ilgisizlerdi parayı yatırdıktan sonra. ama bu sene gideceğim şirkette buyuk bi şirket, reklamlarını çok fazla görmememe ragmen ufak tefek sorunlar yasadım, hatta yok denecek kadar azdı, yani bi şirket isim yapmışsa artık marka haline gelmiş ve nasılsa biz ilgilenmesekte onlar aramaya mecburlar mantıgı gibi bişe var heralde. umarım herkesin işleri biran önce hallolur, kısa bir sure kaldı artık...
ben de hala bekliyorum inşallah bu hafta gelir. çünkü 20 mayısta randevum var ve hala ds yok :S
arkadaşlar bende marttan beri hala DS bekliyorum...bu haftada bişiler olmazsa napacam bilmiorum...şunun şurasında 1 ay kaldı gitmeye inşallah hepimizin hallolur işi 1 aya kdr....
dün aradım şirketi yarın gelecek dediler
ne kadar inanmalıyım bilmiyorum ama
gene gelmezse bu sefer kötü şeyler olacak
|
|
|
|
-dahi anlamındaki -de -da eki kelimeden ayrı yazılır
-bağlaç olan -ki eki de ayrı yazılır
-türkçe hiçbir kelime x,w,q gibi hafler içeremez
3.5 ay oldu sonucta bende bekliyorum ve ortada hiç bir şey yok..İnsanlara verdikleri hizmet önemli.Benim için de hizmet çok önemli.Bu hafta öbür hafta diyerek aylar geçirdiler.arkadaşın şirketide aynı şeyi yapmış.Bundan büyük mağdurluk olmaz sen kasımda git kaydol uçuştan bir gün önce vizeyi al ben oyle vizeyi geri iade ederim![]()
Şirketin dediğine göre bugün belgeleri konsolosluğa göndereceklermiş çarşamba belli olur dedi
umarım hayırlı sonuçlanır
|
|
|
|
-dahi anlamındaki -de -da eki kelimeden ayrı yazılır
-bağlaç olan -ki eki de ayrı yazılır
-türkçe hiçbir kelime x,w,q gibi hafler içeremez
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks