ah kuzum ya sende gelseydinnn keske o vizeyi vermeyenin ben...
arkadaslar maine e 14 haziranda gidicek olan varmı ve hangi havayoluu
umarım güzel seler ysanırr hayalkırıklığı olmazz
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım sızlerden bılgı almak ıstıyorum ben ucak bıletımı aldım 17 mayısta ucaga bınıcem ve boston da ınıcem bostandan maine e nasıl gidebilirim önce portland a gıtmem lazımmıs ordanda maıne e gıtmem gerekıyormus maıne de otobus gar ında karsılayacaklarmıs ben sımdı nasıl once portland a ordan da maine giderim bilgisi olan varmı?birde ben bulgarıstan uzerınden gelıcem ucak saat 2 de kalkacak 4 te londrada olacak saat 7:30 ordan kalkacak ucak 21:45 te bostonda olcak.bu saatte ben arac bulabılırmıyım ve nasıl gıderım ılk gıdısım sızden yardım beklıyorum.Maine de old orchard motel dıye bıryerde calısacam![]()
Konu sword_19 tarafından (08-05-2009 Saat 11:40 PM ) değiştirilmiştir.
bea rivage motel --calısacagım yer
old orchard beach 54 East grand Avenue --burasıda adres
Konu sword_19 tarafından (09-05-2009 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir.
Bir OOB ci daha çıktıHoşgeldin aramıza
Boston'dan OOB'ye Bu hattı kullanabilirsin.
ben nasıl gidicem oraya ? bostonda ındıkten sonra ne yapmam lazım buradan 14:30 ucaga bınıcem 15:55 londrada inicem 19:30 da londradan bınıcem 21:45 de ınıcem orada saat 14:45 felan olacak sanırım. ordan nasıl gıdıcem benım sıkıntım odagdan ındım sehıre olmasın
ya ilk deneyım olacagı ıcın yoksa dedıgın dogru bırde bır bayan olarak ıster ıstemez cekınıyorum
Evet bayan olarak tabii biraz daha dikkatli olmak zorundasın gece gec iniyorsun zaten boston'a .Ama maine özellikle OOB çevresi en güvenilir yerlerden biri Amerikada.
bence bostonda bir hotelde kal olmadı couchsurfing sitesine üye ol ordan bul bir bayan alsın seni 1 gece misafir etsin ertesi gün çıkarsın yolculuğa.Gündüz vakti.Hem dinlenmiş olursun
bak bir sır vereyim benimde ilk deneyimim olacak
ama keşke herşey yön bulma gibi olsa.Sıkıntı yapma bence.Sen bile şaşıracaksın neler yapabildiğine orda![]()
orada gece mı olacak kı cunku turkıye ıle 7 saat fark var burda gece olunca orda oglen olmayacak mı? anlamadım bu ucak bıletı tantanasından![]()
21:45 yazınca sen ben öyle anladım bak baklım uçak biletinde P.m mi yazıyor
ucak bıletını ayırttım bana emaıl aracılıgıyla bılgılerı gonderdıler sadece saatler var orda.ozelden mesaj atıcam ama onada mesaj sayım az dıye gonderemıyorum size![]()
bende maine gidiyorum 24 haziran ist-paris-boston bar harbor,maine
arkadaşlar maine gidecek ve boston havalimanında inicek olanlar için bi bilgilendirme yapayım dedim
aşağıdaki resimlerde otobüs saatleri ve fiyat listesi var umarım size yardımcı olmuşumdur
http://www.concordcoachlines.com/concord_coach.htm
![]()
saat olayı beynımı durdurdu resmenburdan saat 14:45 te ucaga bınıyorum 15:55 te londrada ınıyorum 19:30 da ucaga bınıyorum 21:45 de boston da ınıyorum orda saat 10 oluyor dıyorlar
türkiye ile arasında 7 saat fark yok mu? gunduz 14:45 bındıgım ucak nasıl olurda orda aksam ıner
![]()
kafamı karıstıran bu.
arkadaşım saat 15.55 de londra iniosun ve 3.5 saat sonra uçağa biniosun ve londradan da bi 8 saatten fazla sürer usa ya gitmen yani doğal olarak akşam 10 da orda olursun bide londra ile TR arasında da saat farkı vardır onuda hesap et
Maine'ye gidecek biri, bana Stephen King imzalı kitap getirsin. Ona güzel ödüller var. Zira sahte imzasını hemen anlayabilirim haberiniz ola.
Stephen lives in Maine.
Maine'ye gitmişken Bangor da ziyaret edilebilir![]()
ya biri bana yardım etsin lütfennn şirketin gönderdiklerinden hiç bişi anlamadım ben 15 haziran sabh 10 20 de new yorka gidiyorum 14 20 de orda olcam sanırım ordan nasıl maine e geçebilirim daha önce geçmiş biri varsa bunu ayrıntılı olarak anlatabilirmi![]()
JFK buarada.
arkadslar bu gece yola cıkıyorm maineye bakalım artık...![]()
soğuktur şimdi orası
iyi yolculuklar
iyi yolculuklar arkadaşım bende maine gelicem 24 haziran da grşrz![]()
maine ya amerikan kültürü ve edebiyatı okuyorum 2 senedir tarihi bilmemnesi falan bütün eyaletleri hakkında bir çok şey biliorum ama maine diye bi eyalet olduğunu danısmanın maine de cok güzel bir iş var dediği zamn öğrendim... allah hepimizin orda yardımcısı olsun bindik bir alamete gidiyorus nereye bilmiyroum orda birbirimizi görürsek yardım ederiz artık![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks