Alıntı adros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uçak yolculugu keyifli bir olay.Aktarma falan ondan bahsetmıycem forumun cesıtlı yerlerınde defalarca konusuluyor.İlk defa ucacaksan kalkısta sakız cıgnemenı tavsıye ederım havadada zaman zaman aynı sekılde.Yere ındıgınde muhtemelen duymanda ufak problemler olabılır Ama tabi bu kişiden kişiye degısebılır.Ben ilk yolculugumu seneler once Amerıkaya gıderken yapmıstım.Orta kulakta ıltıhaplanma meydana gelmıstı.Buna baglı olarak bır haftada 6-7 kilo vermistim.İlaç aldıktan sonra tabıkı normale dondum O uzun yolculuktan sonra bırcok kez ucaga bındım ama hep daha kısa mesafeler umarım bu kez boyle bır problem yasamam henuz arastırmadım ama bır kulak burun bogazcıya gıdebılırım tekrar aynı ıltıhapı yasamamak ıcın herhangı bır ılac tavsıye ederse forumada yazarım
adros sana bişiler sorcam.. ben bi cok ekz ucak yolculugu yaptım ama en uzunu 2 saatti.. o yüzden amerika ucuşu cok uzun bununla baglantılı olarakta.. ben bundan 2 ay öncesine kadar cok agır bi kulak enfeksiyonu gecirdim yaklaşık 5 ay sürdü tedavim aama simdilik iyiym... fakat kulagım delik benim onun amelyatınıda ancak geldikten sonra olabiliecem... sen bu sorunu yaşadıgında terdavini amerikada mı oldun bunun gelişmelerini bana aktarrısan sevinirim.. cünkü bende böle bi korku taşıyorum bu aralar hani olurda yine bi enfeksiyon gecririsem mafolurum yani... bir de bu enfeksiyon neden kaynaklanmış sende....