gecen sene orientation na katılmıs olan arkadaslar biraz bilgi verirmisniz..benmkisi istanbul izmir ankarada olcak..katılmk zorunlumu..
gecen sene orientation na katılmıs olan arkadaslar biraz bilgi verirmisniz..benmkisi istanbul izmir ankarada olcak..katılmk zorunlumu..
ya git katil iste amerikayla isinle ilgili herseyi anlatacaklar orda.zarari yok faydasi var sonucta gitmek gerekir. ayrica orda amerikadaki ilk gunler icin bazi seyler de dagitiyorlar telefon karti filan gibi..
katılmak zorundasın ya burada yada amerıkada...
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Katılma zorunluluğun yok . Fakat katılırsan birkaç artın olabilir . Farklı bir ilden gideceksen bence yorgunluğa değmez , yinede sen bilirsin .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Better late than never
valla diger sirketleri bilmem gecen sene bizimki de zorunlu dedi gittik oryantasyon a ne isim alan vardi ne imza filan attik orda oldugumuza dair nerden bilecekler kimin gelip gelmedigini.. yani zorunlu degildir olur mu ole sey..
Oryantasyon programı zorunlu olsun veya olmasın, bizler için yapılan bir organizasyondur. Katılmak bizler için faydalı olacaktır.
Ben Kahramanmaraş'tayım. Program için Ankara'ya gideceğim.
Konu anton tarafından (02-05-2009 Saat 03:17 PM ) değiştirilmiştir.
Better late than never
bildiğim kadarıyla burda ortantasyona katılmayanlar New York'da 70$ lık ortantasyona katılmaz durumundalar. Tabii şirketlerin bir balonu olabilir bu...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
arkadaşlar ilk defa wat a gidecek birisi olarak ilk defa katılacağım oryantasyon a ve bu olay nedir?
neler yapılacak?kimler gelio buna?
nerde yapılıcak?
lütfen önceden gitmiş ve bu konuda bilgisi olanlar buraya ayrıntısıyla yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz.teşekkürler şimdiden herkese![]()
senin sirketin yapiyor oryantasyonu amerikan sistemini is hayatini neler yapilmasi gerektigi, doldurulmasi gereken formlarin nasil doldurulacagi acil durumlarda neler yapilmasi gerektigi gibi seyler anlatiliyor. kisaca amerikada lazim olacak herseyi anlatiyorlar.
türkçemi bari![]()
türkçe değil hellguard arapça![]()
bilgilendirme için teşekkürler özgürsum![]()
hellguard ben işin şakasındayım kızma hemen ayrıca bak Ulaştırma bakanlığından bagajlarla ilgili taşınabilecek sıvılarla ilgili başlığınıa ben bi yazı yazdım,sende benim o yazıma laf atabilirsin dalganı geçebilirsin al sana fırsat arkadaşım
ben işin gırgırındayım![]()
yok kızma değil de burda yazılanlarla gırgır geçilince asıl öğrenilmek istenilen şeyler gözden kaçıyor sorular cevapsız kalıyor
ben o mesajı da gördüm dalga geçmek de aklımın ucundan geçmedi
hatta cevap yazacaktım ama break benden önce davranmış ben de yazmadım
neyse şakayı biyana bırakalım haklsın hellguard oryantasyonlar benim bildiğim kadarıyla türkçe gerçekleşicek ve bu uygulamayı da bizim wat firmaları düzenlediği için onlarda çalışan kişiler gelicek belki ekstra bir-iki yabancı gelip bizleri bilgilendirebilir oryantasyonların yapılacağı otellerde veya konferans salonlarında
umarım öyle olur amerikalılar yaparsa hiçbişey anlamayız bi anlamı kalmaz zaten
vallha benım sırkette hıc oyle bısey yok galıba, vizeyı aldık ısımız bıttı sırketle![]()
abi turkce ya.. sirket yetkilileri veriyor zaten.. danismanlariniz yani...
Better late than never
CCI sponsorluğu altındaki arkadaşlar CCI'ın sitesindeki hesaplarından online orientation alabilirler bilginize.
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks